Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto muwi ze seks jest w zyciu niewazny?

Polecane posty

Gość gość

Prawiki Ludzie co seksu nie maja Seks to 3 podstawowa potrzeba cialo zaraz po jedzeniu u i piciu

Gość gość
A co z wydalaniem, ruchem, gimnastyką, pracą, potrzebami intelektualnymi i kulturalnymi, przyjaźnią, bliskością i potrzebą przynależności do grupy? Seks jest od tego wszystkiego ważniejszy?

Gość gość
Dla Ciebie powinien być waży słownik ortograficzny.

Gość gość
seks jest najważniejszy, nie ma seksa, nie ma życia. Chyba że jak owca Dolly.

Gość gość
Domyślam się że w czasie gdy twoje rówieśniczki uczyły się ortografii to ty trzaskałaś już lody wszystkim w okolicy :-P

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex zdjęcia i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie

"Seks to 3 podstawowa potrzeba cialo zaraz po jedzeniu u i piciu" X Może jednak powinieneś pomyśleć o SPANIU jako o trzeciej potrzebie? Słownik Ci odpuszczę, bo i tak podłożyłeś się koncertowo:D

Gość gość
Gdyby był taki strasznie ważny, to by się nie dało bez niego żyć. I człowiek by dążył do tego seksu za wszelką cenę. A widocznie nie jest, bo mam 28 lat, nie ciągnie mnie i mimo że była okazja nie raz, to nigdy nie przekroczyłam granicy i tego nie zrobiłam.

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.