Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć córce, że nie będę na jej komunii ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że ja osobiście w tym dniu pracuje i nie mogę być na jej komunii.

Gość gość
No nie uwierze,ze w tym tak waznym dniu,uroczystosci koscielnej, dla twojej corki koniecznie musisz byc w pracy.

Gość gość
na taka uroczystość najgorszy szef dał by ci wolne provo

Gość gość
Dokladnie,prowo.Komunia jest raz w zyciu.

Gość gość
20:42 Słuchaj ja nie jestem pisarzem, ze mogę sobie wyierać dni i godziny kiedy mam pracować, a kiedy mam mieć sobie wolne.

Gość gość
20:44 Ale tu nie chodzi o samą pracę, ale o to, że nie jestem z jej matką, a widywanie się z niektórymi np. z jej rodziną czy nowym facetem nie jest dla mnie przyjemne.

Gość gość
Nie pograzaj sie juz autorko.Na taka wazna uroczystosc wlasnego dziecka,jeszcze uroczystosc koscielna,kazdy szef dalby ci wolne.Juz nie mowie tu o jakims przyjeciu urodzinowym.Wiec nie sciemniaj.

Gość gość
20:48 Wez nie pieprz bzdur.Jestes jej ojcem?Kochasz corke?Zaden normalny,kochajacy ojciec nie odstawialby takiej szopki.

Gość gość zawadiaka
Provo. Raz że to niedziela, dwa komunia dziecka, każdy szef dał by wolne, albo byś się z kimś zamieniła

Gość gość
20:51 Ale ja jej dam prezent albo na następny dzień, albo wcześniej, zrozum, że po pierwsze pracuje, po drugie osobiście nie widziałbym dużego problemu, gdyby to było spotkanie obiadowe, dla mnie, dla jej matki i dla niej, tam będzie sporo osób za którymi nie przepadam i to mnie tak głównie odciąga.

Gość gość
Bądź w kościele na Mszy, złóż córce gratulacje, przytul i odejdź. Ale tyle byś musiał, bo córka będzie miała żal do końca zycia, jeśli się nie pojawisz.

Gość gość
20:53 Skoncz juz ta marna prowokacje.Dobrze ludzie pisza ci,ze na komunie wlasnego dziecka bez problemu dostaniesz wolne jakbys tylko chcial.Poza tym nie przychodzisz tam dla rodziny twojej eks tylko dla corki,ktora ponoc kochasz.

Gość gość
20:57 Moze i dla nich nie, ale to głównie z nimi będę mieć do czynienia, a ja nie przywykłem do przychodzenia w takie miejsca, gdzie na odległóść widać niechęć do mnie

Gość gość
Nie zycze nikomu takiego "tatusia", dla ktorego wazniejsza jest praca w dniu komunii i "sympatia" do obcych osob,niz wlasna corka.Choc to i tak glupie prowo.

Gość gość
Praca jest dla mnie ważna, ale nie ważniejsza od dziecka. Po drugie nikt nie lubi przychodzić do miejsc, gdzie jest niechętnie mile widziany.

Gość gość
To weź i nie przychodź na te komunie i w*********j z tego forum bo jako ojciec jesteś zerem!!!!

Gość gość
A na mszy przynajmniej możesz być ?

Gość gość zawadiaka
Nic nie mów, zrób jej niespodziankę i wyślij kartę na komunie

Gość gość
Bylam na takiej komuni ,gdzie ojciec ktory je zostawil przyjechal z prezentem po mszy zlozyl zyczenia dziecku dal prezent i odjechal,bylo to strasznie przykre i dla tej matki i dziecka ,ta matka plakala on mial bardzo zmieszana mine ,a co czulo dziecko az strach pomyslec . Niewiem co ci doradzic bo to bylo okropne ....mysl o dziecku ,bo praca to tylko pretekst,a corka bedzie to miec w sercu na zawsze

Gość gość
Bylam na takiej komuni ,gdzie ojciec ktory je zostawil przyjechal z prezentem po mszy zlozyl zyczenia dziecku dal prezent i odjechal,bylo to strasznie przykre i dla tej matki i dziecka ,ta matka plakala on mial bardzo zmieszana mine ,a co czulo dziecko az strach pomyslec . Niewiem co ci doradzic bo to bylo okropne ....mysl o dziecku ,bo praca to tylko pretekst,a corka bedzie to miec w sercu na zawsze

Gość gość
21:34 Nie sądzę, żeby matka się przejeła moją nieobecnością, ona na mnie czasem tak patrzy jakby chciała się mnie pozbyć, takie coś nie jest dla mnie przyjemne, a teraz wyobraź sobie, że tak robi 50 czy 100 osób. Jak już pisałem tamci ludzie za mną nie przepadają delikatnie mówiąc.

Gość gość
Cos wydaje mi sie ze wyolbrzymiasz i robisz wszystko żeby tylko tam nie byc

Gość gość
Powiedz prawde, ze jestes gnojem i masz w d+++pie jej swieto i strzelasz focha.

Gość gość
Tatus kompletna p*****la bez jaj.Zachowuje sie maly chlopczyk "Nie pojde tam bo mnie nie lubia!" i tupnie nozka.Co tam wlasne dziecko i jeden z najwazniejszych dniu w jej zyciu.Jeszcze temat zaklada kafe i stroi fochy.

Gość gość
"Córeczko nie będę na twojej komunii"

Gość gość
To prowokacja,w dodtaku choc niby o ojca chodzi to napisała go to szurnieta baba która zakłada wiekszosc prowokacji tutaj