Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odwiedza mnie regularnie nocą jakiś

Polecane posty

Gość gość

Stwór, stoi za oknem,a gdy idę włączyć światło by się przyjrzeć Nie ma nikogo

Gość gość
Slenderman?

Gość gość
Spij z latarka i zaświecić na niego z nienacka

Gość gość
Opowiem wam Mieszkam bardzo nisko,mam szklaną ścianę w pokoju w którym spie.O 1,2 w nocy za roleta,za oknem,widać postać,odbija się jej postura dzięki latarni która oświetla ten obszar,gdy zalalam światło za oknem nikogo nie ma.Za oknem nie rosną drzewa wiec to nid ich cień

Gość gość
Ja bym się bał zgasić światło na noc, w takiej sytuacji.

Gość gość
Jak jest latarnia to po co zapalasz światło? Pewnie ktoś wychodzi sobie na szluga o tej porze

Gość gość
To jest tylko za oknem,latarnia święci dość daleko,ale to światło które dochodzi odbije cień, onok mnie nikt nie mieszka,za domem dalej,jest las,nikt stamtąd nie wychodzi raczej na sługa by stanąć pod oknem w ogrodzonym domu.Lampę zamontowalismy bo tam jest strasznie ciemno,a wychodzę tam z psami

Gość gość
Weź powiedz komuś z kim mieszkasz. Wchodzi na teren podwórka ? Jak to szklana ściana w domu? Ja bym zamontował kamerę

Gość gość
Pokrop dom świecona woda, odmów modlitwę za siebie i za duszę. Zawies na ścianie Krzyż świecony,zamontuj ewentualnie w oknach rolety.

Gość gość
To pewnie ten biały kartofel od slendermana.

Gość gość
Już mówię Szklana ściana, bo na jednej z ze ścian jest jedno wielkie okno,na całą ścianę, od ziemi do sufitu.Mój ojciec którego jest dom,a mieszka tymczasowo z matką za granicą ,nie pozwala na żadne kamery dookoła domu,mamy jedną przed domem,na więcej sie nie godzi,nie wiem czemu.Dziś obudziło mnie coś dziwnego o 3.30..jakby ktoś kijem walnął szybko trzy razy w kołdrę, normalnie nogi aż we śnie zgnelam do góry, może to był tylko sen,ale jestem jeszcze w szoku.Nie powiem nikomu o tym.Nie ma szans..

Gość gość
mnie od jakiegos czasu cos tez budzi w nocy i śpie z lampką :( jestem niewyspana

Gość gość
Tylko patrzeć jak będziesz miała tego włamywacza w środku. Powiadom policję.

Gość gość
No ale co byś pokazała? Gdy światła pogaszone to ktoś,lub coś tam stoi,gdy wstajesz i podchodzisz do okna to znika.Roleta by się przydała zewnętrzna, ale na takie oko będzie kosztować ,pozatym to nie moj dom

Gość gość
To chyba jakis byt,napewno nie normalny człowiek, tylko czemu przychodzi?powiem szczerze chciałam tam umieścić kamerkę taką która nagrywa tylko 3godziny, ale boję się ze ujrze coś, po czym nie będę już nigdy normalna .Latem spalam przy uchylonym oknie od góry, i budziła mnie myśl "idź zamknij to okno" gdy zamknęłam to dopiero spałam spokojnie

Ciekawe Ciekawe to stary czy nowy dom? Mieszkał ktoś tam przed wami? może ktoś tam umarł i stary własciciel nie moze pogodzic sie z mysla , że juz sa inni lokatorzy? też bym się nieswojo czuła :< a mam już za sobą różne "nocne" przygody .... podaj jakieś szczegóły jak to coś wygląda, jak się zachowuje, czy słyszysz jakieś dzwięki przy wizycie tego czegoś?

Gość gość
Nie nie wydaje dźwięków, jest przerażająca cisza.Czuje jego obecność, i jak otwieram oczy to widać cień na oknie.Wygląda jak zarys męskiej sylwetki,i wiesz ...Wygląda jakby stało centralnie przy oknie bo ten cień jest bardzo ciemny,nie ze jakiś rozlany,czy coś..czarny zarys sylwetki poprostu.W domu umarla babciai jej brat i dziadek,ale to byli kochani ludzie,wiec napewno nie o to chodzi

Gość gość
Ja bym sie bala:/

Weź sobie na parapet z zewnętrznej strony tam gdzie stoi to coś wsyp sól do jakiegoś pojemniczka {tak żeby w nocy nie zwiało i idz normalnie spać, powinnaś całą noc przespać sól to jest taki katalizator więc jegomość powinien odpuścić.

Gość gość
Ale historia

Gość gość
Dziwne..

Gość Eaaaa
Kropilas świecona woda jak ci kazałam? Boisz się ale nic z tym nie robisz. Nie rozumiem Cię walnelo cie w kołdrę czemu nie podniosłas się z lampką i nie zobaczyłas? Jeżeli było by ba oknie to byś znów wyswiecila wodą... To autorko naprawdę nie boli. Od dawna takie coś?

Gość gość
Od czerwca tamtego roku,co mam święcic? Była kolęda u mnie nie dawno,bez jaj..nie będę się bawić w jakieś p*****ly.Ja jestem tego ciekawa,nie przerażona

Gość gość
No to k***a telefon nawet na nagrywanie włącz a nie jestem ciekawa ale nic z tym nie robię i się schizuje.

Gość gość
Prawo. Jak się nie boisz, nic z tym nie robisz to czego oczekujesz?

Gość gość
Może myśli że na kafe ten ktoś napisze to ja stoję pod twoim oknem

Gość gość
Nie pisze bo zastanawiam się ,czy może ktoś widział coś, czego nie można wytłumaczyć. .