Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest zodiakalny lew? Co na niego dziala?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie:)

Gość gość
a czemu nie waga? :)

Gość gość
znow prowo.

Gość gość
Jestem kobietą- lwem. Przede wszystkim bardzo troszczę się o swoich bliskich i jestem w stanie wiele dla nich zrobić. Za to na innych jestem niemalże obojętna. Cenię klasę w ubiorze, zachowaniu. Dużą rolę odgrywa dla mnie estetyka. Od faceta oczekuję, żeby miał swoje zdanie i umiał się postawić (nawet w starciach ze mną), miał ciekawą osobowość i umiał się zachować w różnych sytuacjach.

Gość gość
Podpisuje sie pod tym.

Gość gość
uciekaj od lwa dziewczyno ! uciekaaaj !

Gość 99932
Byłam kilka lat z Lwem. Przede wszystkim działają na niego pochwały , najepiej publicznie zachwycaj się, jaki jest wspaniały i już jest Twój. Imponuje mu też, jak podobasz się jego kolegom, jak masz sympatię jego rodziny (bo bardzo patrzy na zdanie innych ludzi). Ale raczej wystarczy, że będziesz w niego wpatrzone jak w obrazek ;)

Gość gość
Znam jednego, łasy na pochwały az mu ślinka cieknie, lubi rządzić i mówić wyłącznie o sobie, bardzo ekstrawertyczna osobowość, wygadany, szczegółowy - zwraca uwagę na detale, jednak zarozumiały. Kobieciarz, gwiazda w tłumie. Niestety wierność i uczciwość małżeńska nie są mu po drodze.

Gość gość
moj lew jest wierny, ma wspaniale serce, jest otwaty, pracowity wrazliwy, działa na niego pochwała