Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urodzonyw1995

Moje życie jest bez sensu

Polecane posty

Gość Urodzonyw1995

A ja sam jestem bezwartościowym imbecylem. Wszyscy mają mnie w d***e .Wlocze się bez celu po olsztyńskich ulicach nawalony. Puszczam ,, kalasznikowa " i piję alkohol. Bez nadziei na cokolwiek, na miłość w szczególności. Jestem samotnym śmieciem i to się nigdy nie zmieni.

Gość gość
Biedactwo

Gość gość
Chlanie na bank ci pomoze. Zastanawiam sie czy to chrobaXXI w.stawianie sobie za cel bycie w zwiazku bo w przeciwnym razie ludzie czuja sie nieudacznikami? Chore!!

Gość gość
Ja chcę tylko miłości

Gość gośćonaa
Autorze a ja widzę , że wcale nie jesteś tak bezwartościowym facetem jak piszesz , a wiesz dlaczego? Bo Twój styl pisania jest ok , nie robisz błędów a u mężczyzn to jest nagminne . Jedynie dyskwalifikuje Cię w moich oczach picie alkoholu , lecz jeśli będziesz chciał to przecież możesz to zmienić. Spójrz w lustro , weź kartkę papieru i podziel ją linią na dwie części. Po lewej stronie wypisz wszystkie swoje wady a po prawej wszystkie zalety . Sam się zdziwisz iż nie jesteś wcale taki zły na jakiego się kreujesz. Po za tym leci w tv Polsat we wtorek późnym wieczorem reality program "Mistrzowie podrywu" . Prowadzi go jedyny w Polsce trener od tych spraw . Jest tam grupa mężczyzn w różnym wieku, z różnymi problemami , które utrudniają im kontakty z kobietami. Jest tam też chłopak taki jak Ty , pił bo nie miał śmiałości na trzeźwo podejść do dziewczyny ponieważ uważał podobnie jak Ty że jest nikim. Warto zobaczyć ten program ,jeśłi masz możliwość to obejrzyj też poprzednie odcinki . Może i Ty znajdziesz tam cos dla siebie , wyciągniesz pozytywne wnioski i skorzystasz z ich doświadczeń.

Gość gość
Była jedna dziewczyna , która twierdziła że mnie kocha po czym kopa w d**e dostałem.

Gość gość
No i co że dostałeś kopa ? ? Nie ty pierwszy i nie ostatni, widocznie poznała kogoś innego kto bardziej odpowiadał jej wymaganiom a ty zamiast narzekać poszukaj kolejnej -może tym razem trafisz na tę "właściwą"