Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Specyficzny wygląd u mężczyzny, opis

Polecane posty

Gość gość

Długie nogi, palce, jasna skóra, wcięcie w talii, jędrne pośladki, dłuższe włosy, małe owłosienie na ciele, taki delikatny typ sylwetki i rysów twarzy. Ale z charakteru jestem męski, pewny siebie, odważny, potrafię ryzykować i nikogo się nie boję. Chociaż mój wygląd i styl ubierania jest jakby to powiedzieć, hmm...taki łagodny. Dziewczyny, lubicie taki typ urody? :)

Gość gość
Sądząc po braku komentarzy wygląd dla was dziewczyny ma drugorzędne znaczenie . Czyli jest ok :)

Gość gość
Wiesz co, z opisu nic nie wynika. Jak powiem, że jestem szczupłą brunetka, z długimi włosami i piwnymi oczami, to będziesz w stanie mnie sobie wyobrazić ? Pewnie jako jakaś Belucci. A może wyglądam jak czarownica z bajki ;) tak to jest z opisami. Nie, wygląd to nie wszystko.

Gość gość
09:04 Jak byłem młodszy zwracałem uwagę na wygląd kobiet, ale teraz nawet te atrakcyjne nie są dla mnie atrakcyjne, ponieważ charakter jest ważniejszy niż wygląd. Ludzie bardzo atrakcyjni nie są tacy, jeśli mają arogancki charakter. Mało ludzi jest pięknych na ciele i duszy. :) Masz rację, wygląd to nie wszystko. :)

Gość gość
gość dziś Ty pipok jesteś, dodatkowo zdesperowany. Najgorsze połączenie jakie może być.

Gość gość
09:10 Ej, przecież mnie nie znasz :)

Gość gość
09:10 Kiedyś byłem zdesperowany,to prawda, ale to czasy gdy nie znałem życia, byłem naiwny :)