Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest być ładną ale nie pociągającą?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest waszym zdaniem? Bo ja się tak właśnie czuję. Wiem, ze wiele osob uważa mnie za ładną, ale jednak swojego faceta nie pociągam bo mu się znudziłam :( Kiedys go pociagałam o ironio wtedy kiedy wlasnie nie wygladam tak dobrze- bo mialam mniejsze powodzenie niz teraz

Gość gość
Brak seksapilu typ Agaty Młynarskiej.

Gość gość
Możliwe.

Gość gość
Możliwe. Dlatego ładna mówi się o małych dziewczynkach, o dorosłej kobiecie mówi się atrakcyjna.

Gość gość
Raczej ne wygladam jak mała dziewczynka :P Tylko jak dorosła dziewczyna. Często słyszę, ze jestem ładna, ale wlasnie sie czuje malo seksowna. Ale wiem, ze moj wyglad raczej zwraca uwage :) A nie ubieram sie wyzywajaco

Gość gość
08:54- Tyle, że Agata Młynarska za piękna to nie jest i nigdy nie byla..Ot przeciętna babka

Gość gość
Tak, to możliwe. Można mieć katalogową urodę, ale nie mieć tego czegoś w sobie. Książka, która ma ładną okładkę, a jest pusta w środku :)

Gość gość
I tak i nie. Tzn. ładna osoba może nie pociągać jakiegoś konkretnego faceta, pomimo, ze widzi on jej urodę z jakichś tam powodow, a może byc ich wiele, ale zawsze znajdzie się taki którego będzie ona pociagała. Dlatego, ze dopbierajac partnera seksualnego mamy zakodowane, ze powinien byc atrakcyjny, wtedy wieksza szansa jest na zdrowe i ladne potomstwo

Gość gość
Nie rozumiesz o co chodzi z małą dziewczyna.. znudzilas mu sie.. hmm ile z nim jestes jak czesto sie kochaliscie... Ja ze swoja kocham sie 2 razy dzien od 13 miesiecy dzien w dzien .. minu tylko dni te okresowe xd ... raz tydzien mnie nie bylo to 7 razy ja pyklem.. lize jej cipke ona mi loey robi.. i powiem ci cos dziwnego... milame dziewczyny fit z duzymi cyckami z malymi, mile i ogolnie naprawde wspominam je dobrze ale... tak jak bzykam obecna po 30min,liże ją ifd... Zadnej nie fundowalem taki ekscesów mimo ze były ładniejsze.. czemu??nie wiem.. ma 168cm wzrostu i 72 kilo... a mialem takie co mialy 50kg i 160 pare cm...sam mam ponad 190.. i k***a sam nie wiem czemu przy obecnej mi tak sie chce... ale jedno jej tzrrba oddac ze zawsze mialem wolnosc z tym co chce robic.. nigdy nie powiedziqla boli glowa albo nie zrobie ci loda, jest mila... mlodsz o lata.. ale i tak mia,em mlodsze..Tylko niech mi nikt nie wyjedzie z haslem ze to milosc bo akurat milosc to iest za mnw;-)

Gość gość
cza chodzic w ponczocha, stringach i szpilkach a nie majtasacg babki 🖐️

Gość prawi 114
niestety jest to możliwe , dlatego , ze faceci to wzrokowcy , a nie doty kowcy.. Dla nas ważniejsze są bodzce wzrokowe niż sam seks. Kobietom sie wydaje ze jak jest erekcja , to nie trzeba sie starać , bo wszystko sie uklada.. Jakby tak rzeczywiscie było to ludzie by sie nie rozchodzili Jest roznica miedzy erekcją gdzie ci ciśnienie rozsadza jaja , a miedzy takim wzwodem , ze ci ledwo stoi To taka mała wskazówka

Gość gość
prawi- no faceci to wzrokowcy, ale piszemy tu o ladnej wizualnie osobie, wiec chyba nie piszesz na temat ;)

Gość gość
moze srom brzydko pachnie?

Gość prawi 114
to nie ja powinienem cie uczyć jak postępować z facetami.. Jak będzie tylko mechaniczny seks to się jednak znudzi tobą..

Gość gość
Pociągająca jest haryzma,pewność siebie,tajemnica jaką nosi kobieta,coś niebezpiecznego w niej,spojrzenie nie z tego świata jakby mówiło o całej mądrości świata

Gość jestem gość
Oczywiście, że możliwe, nie chodzi tu o ubieranie się, ale generalnie o zachowanie, mowę ciała itp. Chyba brak Ci wiary we własną może nie urodę co samą siebie. To wszystko jest w głowie, stamtąd idzie zachowanie, co i jak mówisz, jak patrzysz, jak reagujesz, czy jesteś otwarta, czy schowana w sobie. Więcej pewności siebie, otwartości na ludzi a zobaczysz efekt. Z drugiej strony, jeśli jesteś taką "szarą myszką" oczywiście ładną "szarą myszką" to są też amatorzy tego typu kobiet. Ale, tych trzeba tez umieć dostrzec, a to już inny temat.