Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafalek01

rzucanie palenia

Polecane posty

Gość rafalek01

Witam.Kolejny raz rzucam palenie.Tym razem po przemysleniu calej sprawy a nie tak na szybko.Od 15 kwietnia jestem na Desmoxanie.Dzis jest 6 dzien calkowicie bez papierosa.Czy ktos ma lub mial doswiadczenie z Desmoxanem?

Gość gość
Tak użyłam tylko pół opakowania i rzuciłam palenie ale tylko na rok. Zdenerwowalam się i wystarczył jeden papieros i wróciłam do nałogu. Ale polecam

Gość rafalek01
Dziekuje za odpowiedz.Pale juz 26 lat i mam naprawde serdecznie juz dosc .Chyba jak kazda kobieta wmawialam sobie zawsze ze nie moge rzucic bo przytyje.Ale tym razem nie dam sie na to nabrac.Bardzo chce pozbyc sie tego nalogu i zamierzam walczyc.

Gość gość
Po co Ty te gowno bierzesz. Ja rzucilem palenie przez zabieg biorezonansem. To trwa 15 min. Musisz przyniesc peta albo przed zabiegiem zapalic i oddac pet . Koszt 100,- zl i nalogu nie ma.

Gość rafalek01
Chcialam sie rowniez zapytac czy sa jakies konkretne grupy wsparcia dla rzucajacych palenie?Kiedy naprawde przyjdzie dol po euforii np.miesiaca nie palenia?Co robic wtedy?Z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość rafalek01
Jak dlugo paliles przed zabiegiem i ile nie palisz po tym biorezonansie?