Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeżyłem 30 lat i dopiero gdy poznałem wiele wiele kobiet dowiedziałem się że

Polecane posty

Gość gość

Wiekszość z nich jest nieciekawa, z natury kierująca się złymi intecjami, zazdrosna, pusta, leniwa, mająca słabe wykształcenie. Ogólnie im mniej kobiet znałem tym bardziej byłem potrzebujący, myślałem że kobiety to coś nie wiadomo co, że posiadanie kobiety to niesamowita rzecz i miara bycia mężczyzną. Myśle że wielu gości tak ma. Moja rada - zadbajcie o wygląd, zdolności komunikacyjne poznajcie wiele wiele kobiet i mówie tu o dużych liczbach powyżej 100, czesto będą to 1 razowy spotkania i wtedy przekonacie się jak jest naprawdę i zorientujecie czego od życia chcecie

Gość gość
Też mam 30 lat i 0 kobiet na koncie i wiem tyle co ty.

Gość gość
100 kobiet to ty do końca życia nie poznasz

Gość gość
Prawda. Zdobyłem wykształcenie, poprawiłem sylwetkę (bieganie, siłowania- dużo wysiłku), staram się rozwijać, a dziewczyny które spotykam są tak leniwe, że nie wiem, wszystko za mnie zrób.Odkąd dbam o dietę i aspekty fizyczne, jestem na to trochę wyczulony (np: alkohol nie, fajki nie), a wszystkie by tylko siedziały, a chyba wiedzą jak ważny jest systematyczny ruch.

Gość gość
a ja znam wielu facetow i oni sa pusci

Gość gość
12.30 oto i droga do stworzenia w przyszłości dobrego zwiazku. Pochwalam chociaż mam też nadzieje, że po drodze nie skrzywdzileś zbyt wielu dziewczyn, ktore sie w tobie zakochały.

Gość gość
napisales ten temat zeby powiedziec, ze twoje ego wzroslo i mniemanie o sobie bo na silownie poszedles? :D serio koles? to takie zyciowe osiagniecie ktoremu zadna nie dorasta juz tobie do piet? :D:D:D:D:D:D ha ha ha

Gość gość
ja znam duzo przystojnych facetow.

Gość gość
tzn ze co? Ze nie potrzebujesz jusz kobiety?

Gość gość
kobiety hooa warte