Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allegra1988

Zauroczenie rechabilitantem

Polecane posty

Witam mam problem. W styczniu miałam wypadek złaman rzepka w kolanie. Prawie 2 miesiące nie mogłam chodzić. Od marca zaczełam rechabilitacje i trafiłam do młodego fizjoterapeuty. Byłam skrepowana tym, że dotyka mnie obcy mężczyzna i jeszcze do tego przystojny dlatego ciężko mi się było otworzyć. Mineło trochę czasu i jakoś się uspokoiłam. Tylko że ostatnio on dziwnie się zachowywal dotykał mnie bardzo delikatnie, aż mnie zaczeło to podniecać. Na ostatniej rechabilitacji zrobił coś naprawdę dziwnego gdy cwiczył moją noge przyciśnął ją do swojego krocza i poczułam jego wacka. Speszyłam się tym strasznie. Nie wiem co mam teraz o tym myśleć. Przez jego zachowanie nie mogę przestać o nim myśleć.

Gość gość
ja miałem podobną sytuację, tyle że z rehabilitantką. sporo młodsza ode mnie dziewczyna, która mi się podobała, miała mi masować udo, ale często masowała trochę wyżej, pośladek i pachwinę, nie powiem podobało mi się to

Nie krępował cię taki masaż? Ja jestem strasznie skrępowana gdy mam iść do niego. Przy innych nie mam tego problemu. Czasami zastanawiam się czy on postępuje według etyki zawodu? Bo chyba nie powinnien tak robić?

Gość gość
na początku się krępowałem, obca młoda osoba a ja musiałem się rozebrać do majtek. do tego ona od razu mi ****ardzo mocno podwijała do góry. ale potem nawet mi się to spodobało że jej się podobam. Może po prostu Ty jemu też wpadłaś w oko. A czy to etyczne, no cóż pewnie nie, ale czy to Ci przeszkadza?

Gość gość
taki rehabilitant to nie fachowiec, tylko d**ek i knur

Gość gość
sam jesteś knur

Gość gość
Oj tam, wielkie rzeczy ;-)

Gość gość
no pewnie dziewczyna młoda i ładna i mu się podoba :) a stanął mu jak go dotknęłaś stópką?

Gość gość
jakiś zbok, ja i moi koledzy po fachu nie odwalamy takich akcji. Wiadomo, że w tym zawodzie rehabilitujesz nie tylko babcie po endoprotezach. Przychodzą osoby w różnym wieku, rozbierają się i trzeba zachować się profesjonalnie. Uprzejmość i dystans. To jest pacjent, my jesteśmy w pracy, a nie na imprezie

Gość gość
Zabieraj na reHabilitacje słownik ortograficzny.

On jest bardzo młody i przystojny. To on dotykał moim udem swojego krocza i tak stanął mu. Za kilka dni znowu mam tam iść i szczerze nie wiem czy iść do niego, czy do kogoś innego.

Gość gość
No, co Ty idź! Lepiej pracować z jedną osobą. Mi tam jest miło jak fizjoterapeuta się ociera.

Gość gość
Prowo koniotrzepa 0/10

Gość gość
Jacy nagle tu wszyscy święci :-)

Byłam trochę zaskoczona jego zachowanie bo wydaje mi się, że pod względem etycznym to było niestosowne, ale było to bardzo przyjemne.

Gość gość
Allegra1988 to pedał :D

Gość gość
rech rech rech :):):)

Gość gość
Mam podobną sytuację ale jeszcze bardziej barwną, były macanki, czułe słówka i takie tam, to tylko zabawa, wyluzuj :D

Gość gość
Ale prowokacja na kilometr ...