Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MisiaBK

2 Komunie w jednym dniu

Polecane posty

Gość MisiaBK

Proszę aby ktoś mi doradzil. Mój mąż (który jest chrzestnym)otrzymał zaproszenie już w Listopadzie 2016 na Komunie ktore organizowane jest w Anglii 30 Maja. Potwierdzilismy przyjazd więc mój kuzyn zarezerwował dla nas miejsca w hotelu. W lutym mąż otrzymał zaproszenie na Komunie ( gdzie również jest chrzestnym. ) Komunia jest tego samego dnia tylko organizowana w Polsce. Dla mnie było jasne że jadę do tego kto dał pierwszy zaproszenie.Ponieważ widziałam że mąż woli być w Polsce więc powiedziałam że się podzielimy. Ja z synem w Polsce zostanę a on z córką poleci do Anglii. Wszystko było ok.Mój kuzyn zrozumiał sytuację że nie przyjedziemy w czwórkę tylko mąż pojawi się z córką. I było wszystko ok do wczoraj. Mąż miał okazję przedwczoraj spotkać sie z kolega i go o tym poinformować.Jednak tego nie zrobił. Oświadczył mi że on chce być u przyjaciela a ja mam do Anglii polecieć. Dla mnie slowo więcej warte od pieniądza. Obiecał w listopadzie że pojawi się na Komunii w Anglii. Napisalam do kolegi smsa informując go o tym. On odpisal ze gdy maz trzymal świeczkę do chrztu to obiecał być na Komuni. Przecież tamtego dziecku również obiecał. Awantura na całego. Jestem bez słowa. Mąż wybiera sobie lepsze towarzystwo.Proszę abyście podzielili swoje zdanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować