Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pmarkotka

pmarkotka

Polecane posty

Gość pmarkotka

Hey man pytanie ..Mam 26 lat jestem atrakcyjna kobieta mam stalego partnera z ktorym seks jest ok ma fantazje itd ale ostatnio czesto mysle o kobietach podniecaja mnie ..Czy jest cos ze mna nie tak? A zaczelo sie od niewinnego wypicia drinka z kolezanka

Gość gość
Twój facet jest szczęściarzem :) Większość facetów marzy o tym żeby zobaczyć swoją kobietę z inną laską :)

Gość gość
Pogadaj z nim o tym. Nie będzie miał nic przeciwko.

Gość gość
Naukowcy twierdzą że 80%-100% Kobiet jest biseksualnych. To nic nadnaturalnego. Sama piszesz, że facet ma fantazję i jest otwarty. Może się zgodzi a może się będzie chciał przyłączyć.

Gość pmarkotka
No nie wiem on ma inne poglady moja rozmowa z nim konczy sie tym ze mam jakies widzi mi sie ze absolutnie nie ma takiej obcji

Gość gość
To z nim coś jest nie tak jak nie podnieca go widok dwóch kobiet które pieszczą się nawzajem. To fantazja większości facetów. Dlaczego faceci tak lubią filmy z lesbijkami? Ja mojej to proponowałem sam. Nie jest zainteresowana kobietami w ogóle - przynajmniej tak mi powiedziała.

Gość pmarkotka
Tak otwarty jest w kontaktach ze mna tylko ze mna I wiesz,no fanazje ma Bo wymysla ciagle cos nowego ale wiesz no wiem ze szukam dziury w calym ale to silniejsze niz ja , zaczelo sie od babskiego wieczorku I boli plecow ona to fizyko terapeutka wiec jakies rady jak to rozmasowac I mnie pocalowala niby Nic ale mnie to zwalilo z nog

Gość pmarkotka
W zyciu by sie nie zgodzil dolaczyc ..Nawet nie wspominam o tym Bo znam jego odpowiedz .On poprostu twierdzi ze to cos nie tak ze mna jest

Gość pmarkotka
Wogole ja zrozumialam ostatnio ze kobieta kobiete zrozumie ze wie czego Ta droga wymaga no tak poprostu mam ochote chociaz by tylko sprawdzic sama siebie ja jestem typem wariatki takiej szalonej osoby liczy sie spontan ..On poukladany jak praca to nie seks ..Ja mam fantazje np isc do pracy i sie z nim kochac a on nie ..Jest jeszcze cos on mi nigdy w zyciu nie pozwolil mu poprostu ..zrobic loda ..Bo to jak on to mowi d***** tak robia to jest ponizajace jego zone ..I czasem mam takie odczucie aha zona nie moze to do dzi..ki chodzi na lody a ja jestem do rzniecia ???

Gość pmarkotka
Wogole ja zrozumialam ostatnio ze kobieta kobiete zrozumie ze wie czego Ta droga wymaga no tak poprostu mam ochote chociaz by tylko sprawdzic sama siebie ja jestem typem wariatki takiej szalonej osoby liczy sie spontan ..On poukladany jak praca to nie seks ..Ja mam fantazje np isc do pracy i sie z nim kochac a on nie ..Jest jeszcze cos on mi nigdy w zyciu nie pozwolil mu poprostu ..zrobic loda ..Bo to jak on to mowi d***** tak robia to jest ponizajace jego zone ..I czasem mam takie odczucie aha zona nie moze to do dzi..ki chodzi na lody a ja jestem do rzniecia ???