Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka nie przyznaje mi się ile zarabia i jako matka tego nie wiem.

Polecane posty

Gość gość

Pisze tutaj z ciekawości czy wy jako córki tez nie przyznajecie się rodzinie ile zarabiacie na miesiąc? Czesto córka żali sie ,że brakuje jej pieniędzy i ja jej pożyczam Ona mieszka sama bo nie ma męża ani partnera. Mieszka w mieszkaniu po mojej siostrze ,która zmarła na raka i jej mieszkanie zostawiła.Nie płaci więc dużo ,tylko czynsz i rachunki. Ostatnio jednak zastanowilam się nad tym co mi powiedzial mój syn,otóz zwierzyla sie jemu ,że przekroczyla drugi próg podatkowy przy rozliczaniu pitów.Syn uwaza ,że ona na pewno zarabia pięć tysięcy skoro przekroczyla ten próg.Ja sie na tym nie znam. Boli mnie tylko to ,że sie lituje nad nią i posylam jej pieniądze bo myslalam ,ze nie zarobi więcej niz te 2 tysiące a w miescie ciezko zyc za to samemu...

Gość gość
a pozniej jako kto?

Gość gośćhu8ihh
Porozmawiaj z Nią szczerze...jesli masz gorszą sytuacje od Niej a Ona nie bedzie chciała sie przyznac nie masz obowiązku Jej pomagać...nie ma dzieci,mieszkanie dostała,pracuje ,Ty Jej wysyłasz pieniądze to masz prawo domagać sie wyjasnien

Gość gość
Jesli jest uczciwa i nie klepie nędzy nie powinna przyjmowac od Ciebie finansowego wsparcia tym bardziej ze prawdopodobnie sytuacje ma lepszą niz Ty...jesli faktycznie wysyłasz Jej kase nie powinna ukrywac przed Tobą ile zarabia..jesli mi starcza na zycie to nawet jesli znajomi chcą mi pomagac mówie Im szczerze ze nie trzeba bo jakos sobie radze i zeby nie wydawali niepotrzebnie pieniedzy

Gość kobieta na poziomie44
Córka jest dorosła wiec nie ma obowiązku sie spowiadać rodzinie ile zarabia..ja nikomu tez nie zaglądam do portfela,nie interesuje mnie to ile zarabia rodzenstwo i rodzice i nienawidze kiedy ktos wtyka nos w moje prywatne sprawy..chcesz to jej pomagaj,nie chcesz to nie pomagaj ..mozesz najwyzej jakos delikatnie spróbowac wyciągnąc z Niej czy faktycznie zarabia 5 tys i czy czasem nie wpadła w jakies długi o których wstydzi sie mówić

Gość gość
1 prog do 3089 2 do 85 tys z kawałkiem 3 między 85 a 111 To są progi za 2016 rok podatkowy. Nadal myślisz że osiągnęła przychod pomiędzy 3089 a 85 tys z kawałkiem?

Gość gość
W Polsce prędzej ktoś powie czy wierzy w Boga, na co jest chory, jaki ma samochód i mieszkanie, opowie nawet jaki lubi sex ale ile zarabia to temat tabu -:) dlaczego ?

Gość gość
Oczywiście brutto kotku

Gość gość
Może brat zazdrości że jej pomagasz

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
Moja mama też nie wie ile zarabiam i to znaczy że jestem złą córką bo jej tego nie mówię? Nie biorę pieniędzy od rodziców,czesto sama jej kupuję różne rzeczy. Na przykład biżuterię albo coś innego.

Gość gość
a ja mojej mamie mówię i nie robię z tego tajemnicy,moja mama mi pomaga:)

Gość gość
Autorko, pożyczasz córce pieniądze i ona ci oddaje czy pożyczasz na tzw. wieczne oddanie? Bo to jest różnica....

Gość gość
moja mi nie pomaga wiec g.o.ff.no ja obchodzi ile zarabiam.

Gość gość
Może nie mówić, ile zarabia, ale przestań "pozyczac" pieniądze dorosłej osobie.