Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła opinia się ciągnie

Facet zainteresuje się nagle koleżanką o której wie że uprawiała przygodny seks?

Polecane posty

Gość Zła opinia się ciągnie

Czy raczej już zawsze będzie ją traktował z dystansem i nie zobaczy w niej potencjalnej partnerki?

Gość gość
o mnie nikt nic nie wie, ale Rycho mowi ze wszyscy wszystko wiedza

Gość gość
Kazdy jest inny. Normalny dojrzały facet bez kompleksów nie patrzy na przeszłość. Zakompleksiony idiota bedzie wspominał dziewczynie byłych patentów tak samo ten ktory sypia ze wszystkimi

Gość ale to jest specyficzny
sytuacja - facet wie, że jego koleżanka się "puściła".

Gość gość
haha trzeba wiedziec jak sie puszczac.. tak by sie nikt nie dowiedzial. ja zawsze na ten cel wyjezdzam 5oo km far away.. do Falenicy :)

Gość ale to jest specyficzne
ja zawsze wyczuje, ze kobieta ma za soba seks bez zwiazku...

Gość gość
oczywiscie ze sie zainteresuje, bo bedzie wiedzial, ze to nie jest jakas cnotka wstydliwka, tylko ze z nim tez bedzie chetnie sie bzykac.

Gość gość
faceci nie znoszą seksu bez zobowiązań.. możecie mi mówić, że tak nie jest, ale i tak w to nie uwierze... pokorzystają tyle ile mogą i odejdą.. rozmawiałam na ten temat z kolegami i ani jeden nie myślałby poważanie o takiej dziewczynie jako partnerce na reszte życia... seks bez zobowiązań to najgorsze co może wyjść na światło dzienne w przeszłości każdej dziewczyny

Gość gość
19.47 ahahaha puszczalska? Zaden facet nie weźmie uzywanej baby za żonę. Krotkie zwiazki, układy, numerki bez zobowiązań jak najbardziej, ale nikt na poważnie nie pomyśli o kobiecie bez wartosci moralnych.

Gość gość
Jasne,sam bzyka wszystko "jak leci",ale zona to tylko dziewica! Hipokryzja !

Gość gość
gość dziś wcale nie.. ale raczej chodzi tu o brak obawień, że zrobi coś głupiego.. faceci naprawdę mają na to fioła, bo wolą nie wchodzić w relacje z takimi pannami. Wychodzą z założenia, że prędzej czy później ich zdradzi, tylko że w bardziej prędziej niż później. Sama jestem kobietą i nie dziwie się facetom, że jeżeli szukają czegoś na poważnie to szerokim łukiem omijają panny atrakcyjne, które często zmieniały facetów.. bardzo ryzykowana inwestycja, a co jest bardzo ryzykowane, jest niespokojne.. a czego jak nie spokoju szuka facet będąc w związku??

Gość ale to jest specyficzne
ja akurat jestem uczciwy

Gość gość
jeżeli jest dziwkarzem i dnem to tak

Gość gość
20:11 czyli lepsza taka która nie szanuje swojego ciała i którą pół miasta miało? w*********j, przynosisz wstyd nam facetom

Gość gość
Co miałem zrobić dopiero po ślubie 5lat dowiedziałem się że puszczalska strasznie była na dyskotekach w pracy ja dostałem po pół roku chodzenia więc nie przypuszczałem były małe dzieci informacje miałem pewne sprawdzone do dziś się nie przyznała mimo miażdżących dowodów to już 15 lat udreki

Gość gość mowią o mnie specyficzna
Ja nigdy nie uprawiałam sexu bez związku i nie wyobrazam sobie czegos takiego.W całym swoim zyciuspałam tylko z jednym i jest moim mężem.