Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem wstydliwy

Moja córa uczestniczy w tzw. pokazywaniach. Jak reagować?

Polecane posty

Gość problem wstydliwy

Ma dopiero 12 lat a boję się czasem, że wyrośnie na jakąś nimfomankę. Chyba wszystkie dzieciary z osiedla zdążyły pooglądać sobie jej cipę bo łazi z nimi za komórki i tam zdejmuje majty i pokazuje. Tłumaczyłam, prosiłam, nic. Przez zimę był względny spokój i łudziłam się, że wydoroślała ale to chyba mróz nie pozwalał majtek ściągać. Teraz wiosna ciepło i wszystko wróciło. Tłumaczenie nie pomaga, bić nie zamierzam bo jestem przeciwna przemocy, zamykać w domu na wieczność przecież nie będę. Więc co? Psychiatra jakiś? Psycholog? Może od razu seksuolog dla 12-latki? :O Ktoś miał podobny problem? Jak się uporał?

Gość gość
To chyba jakies prowo,w dodatku malo smieszne.

Gość problem wstydliwy
Przepraszam. Miało iść na dział ciąży i wychowania. Na ogólnym zaraz zlecą się zboki i podszywacze.

Gość gość
A skąd wiesz, że pokazuje?

Gość gość
gość dziś A skąd wiesz, że pokazuje? x Bo to wymyślone provo!

Gość gość
Też tak myślę, ale jestem ciekawa co jaśnie tffurca prova odpowie, a szczerze licze na uwolnienie kolejnych pokładów kreatywności. :)

Gość gośćśćć
piszecie że to prowo, ale ja też miałam w dzieciństwie taką koleżankę która chętnie pokazywała intymne części ciała, ale tylko koleżankom :D też tak coś koło 11/12 lat miałyśmy. I teraz normalna kobieta jest, także źle na nią to nie wpłynęło :)

Gość gość
gość dziś Też tak myślę, ale jestem ciekawa co jaśnie tffurca prova odpowie, a szczerze licze na uwolnienie kolejnych pokładów kreatywności. usmiech.gif xx Bo pewnie owa córka :) z wszystkiego szczególowo się zwierza "mamusi"

Gość gość
W ogole ten jezyk,niby matki.Majty,c**a,dzieciary.:-) To chyba jezyk gimnazjum.:-)

Gość gość
gośćśćć dziś - tak piszemy ze to prowo, bo normalnie matka by nie napisała takiego tekstu o swojej 12 letniej córce "Chyba wszystkie dzieciary z osiedla zdążyły pooglądać sobie jej cipę" !!! jej c.i.p.ę!!!

Gość gośćśćć
ja rozumiem że może temat to prowo, tylko chciałam zwrócić uwagę że takie rzeczy się zdarzają.

Gość gość
Po stylu widac ze to ten od lesbijskich historyjek. Fajnie pisze :)

Gość gość
"Po stylu widac ze to ten od lesbijskich historyjek. Fajnie pisze usmiech.gif" ma fantazję, zboczek jeden.

Gość gość
strzel se kupke i gnaj nynu.

Gość gość
gość dziś "Po stylu widac ze to ten od lesbijskich historyjek. Fajnie pisze usmiech.gif" ma fantazję, zboczek jeden. xx No wymyśla takie historie a w trakcie pisania się podnieca.

Gość gość
Jej cipe. A czyja? Przeciez nie pisala o swojej tylko o cipie corki. Czyli jej - trzecia osoba liczby pojedynczej.

Gość gość
gość dziś Jej c***. A czyja? Przeciez nie pisala o swojej tylko o c***e corki. Czyli jej - trzecia osoba liczby pojedynczej. x jprdl nie chodzi o odmiane przypadków, tylko o słownictwo, że jej C>I>P>E o ten wyraz.

Gość gość
ohydne prowo chorego pedofila

Gość gość
To co - zgłaszajmy temat.

Gość gość
A powiem wam ze kiedys u mnie na osiedlu mieszkala taka p******a rodzinka z bachorami tak okolo 10 lat chyba mialy bachory no i gnojek biegal bez majtek z siusiorem na wierzchu po osiedlu a coreczka pokazywala c**e :D w lasku. Ale mielismy beke z nich :D

Gość gość
Patologia

Gość gość
Prowokacja i dla tego odpowiem ci adekwatnym kawałem. Spotkała się rodzina i gra w karty przy piwie. Jeden z nastoletnich dzieciaków przeszkadza, ciągle d**e czymś zawraca, jest irytujący aż nie do wytrzymania. W końcu jeden z graczy wstaje od stołu i z nim wychodzi, ale zaraz wraca bez niego. Mija godzina, dwie... a dzieciaka nie ma. Zaintrygowany ojciec pyta - coś ty mu powiedział? W zasadzie nic, wytłumaczyłem jak się masturbować...

Gość gość
@ gośćśćć wczoraj ja rozumiem że może temat to prowo, tylko chciałam zwrócić uwagę że takie rzeczy się zdarzają. x A jeśli to napisała jedna z tych u których zdarzyła się taka rzecz? Trochę irytuje mnie jak wszyscy od razu wiedzą że to prowo. Macie czarodziejskie kule w domach?

Gość problem wstydliwy
Nie. To nie jest żadna prowokacja. O wszystkim dowiedziałam się w niezbyt sympatycznych okolicznościach. Matka jednego z dzieciarów (zaraz wyjaśnię dlaczego dzieciary a nie dzieci) zrobiła mi scenę na klatce schodowej, że moja córa bałamuci jej synalka. Dacie wiarę? Dziewczyna ma bałamucić starszego od niej chłopaka :O Piszę o takich jak on dzieciary bo chociaż mają po kilkanaście lat to siano we łbach jak u dzieciarów. Po wszystkim rozmawiałam z córką i przyznała się. To jedno u niej cenię, że przynajmniej kręcić przede mną nie kręci. Tak, chodziła za komórki i zdejmowała majtki przed dzieciarami. Wytłumaczyłam jej, że tak nie można, że nie wolno, że to wstyd, że inni będą się śmiali. Pokiwała potakująco głową, potwierdziła, że zrozumiała, obiecała, że więcej nie będzie... Wszystko groch o ścianę.

Gość gość
Prowo to tez trzeba "umic" pisac.:-)

Gość gość
A ty jako dojrzała i przejęta losem córki matka, na forum publicznym opisujesz całą sprawę nazywając jej krocze - c.i.p.ą. Ok. Uwierzyłam :)

Gość gość
Kurde,ja to jednak wstydzilabym sie dalej brnac w to glupie prowo,ale niektorzy wstydu nie maja,jak widac.:-)

Gość gość
gość dziś Kurde,ja to jednak wstydzilabym sie dalej brnac w to glupie prowo,ale niektorzy wstydu nie maja,jak widac.usmiech.gif xxx O kurde, a jednak dalej piszesz i brniesz w to prowo. Wstydż się :)

Gość gość
12:37 To juz ponabijac sie z idiotow nie wolno?:-)

Gość gość
gość dziś 12:37 To juz ponabijac sie z idiotow nie wolno?usmiech.gif x Wolno :) przecież nie zabraniam.