Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge zrobic test...

Polecane posty

Gość gość

Czy moge zrobic test w 23 dniu cyklu? Tydzien od stosunku jestem..

Gość gość
Zrobić możesz ale wiarygodny nie będzie. W terminie okresu i tak będziesz musiała powtórzyć.

Gość gość
Moje cykle sa co 24-30... wiec sama nie wiem kiedy wypadnie mi okres.

Gość gość
Też mam takie krótki cykle i zrobiłam test w 25 dniu cyklu (w następnym dniu miałam dostać już okres, który się nie pojawił) i wyszła mi bardzo blada kreska. Ale okres się nie zjawił więc byłam pewna że to ciąża. A na początku 5 tygodnia już miałam mega mdłości i wymioty i pęcherzyk 11mm. Więc możliwe że Ci wyjdzie już test Ale ja bym jednak poczekala te 2-3 dni by był bardziej wiarygodny. To zależy jak duże stężenie hormonu hcg masz. A masz jakieś przeczucia co do możliwości ciąży ?

Gość gość
Tydzień po stosunku jest po prostu za wcześnie na test. Jeśli doszło do zapłodnienia, nie było jeszcze implantacji pewnie więc poczekaj jeszcze około tygodnia.

Gość gość
Boli mnie podbrzusze, kuja jajniki. Wyczytalam zeby sprawdzic macice. Jest twarda,ale ciezko mi sprecyzowac czy jest otwarta czy zamknieta. Jest wysoko,ale dosiegam ja palcem. 3dni temu mialam bialy sluz, jak krem. Teraz mam ciagnacy sie bialy. Uderzenia goraca tez mam. Nie kontroluje sluzow, temperatur.. ostatni okres mialam 3 kwietnia, 2tygodnie pozniej bylo przytulanko.. najchętniej jutro zrobila bym test!! Tak mnie korci :)

Gość gość
Wiesz co, lepiej poświęć trochę czasu wolnego na naukę :/ czujesz kłucie A nie kucie i nie macice tylko szyjke. Poza tym nie możesz normalnie napisać uprawialam seks czy kochałam się tylko przytulanko? To strasznie infantylne.

Gość gość
Szukam opini i porady na temat, a nie pouczania. Faktycznie, szyjka, pisalam to późno i po pracy.

Gość gość
Autorko skoro chcesz to zrób test.