Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spaslam sie strasznie nie wiem juz co zrobic

Polecane posty

Gość gość

Nigdy jeszcze tyle nie wazylam, nie moge patrzec w lustro bo widze opasle cielsko:( 3 mc temu rzucilam palenie i przybralam jeszcze kilka kilo na wadze choc juz przed tym bylam gruba. Wstyd mi sie przyznac ale waze obecnie 95 kg przy 175 wzrostu. Mam dopiero 30 lat a fizycznie czuje sie jak wrak, mecze sie szybko. To bledne kolo codziennie obiecuje sobie ze przechodze na diete i di poludnia malo jem, a potem wracam do domu i opycham sie ze az mi potem ciezko oddychac:( nie wiem juz co zrobic, jak sie za siebie wziac, jest mi strasznie ciezko z moja waga:(

Gość gość
Nie przejmuj się głowa do góry :) jeszcze będziesz szczupła Trzymam za ciebie kciuki

Gość gość
chciałbym taką kobitkę , teraz obok mnie w wyrku

Gość gość
owoce zamiast żarcia i podjadania

Gość gość zawadiaka
No niestety ale podstawa leży w psychice i silnej woli. Jeśli sama sobie tego nie narzucisz i się w ryzach nie będziesz trzymać, to nikt ci lodówki na kłódkę nie zamknie. Moze zacznij od tego, że jak popołudniu dostajesz niepohamowany apetyt, to jedz ale zdrowe i dietetyczne rzeczy (np. płatki kukurydziane, potartą marchewkę - bardzo szybko zapcha żołądek). A wcześniej napij się duzo wody, to takie oszukiwanie żołądka.

Gość prawi  114
skoro ważysz 95 kg , to widocznie nie jest dla ciebie problem, gdyby był to nigdy nie doprowadziłabyś sie do tego stanu

Gość gość
płatki kukurydziane NIE SĄ zdrowe

Gość gośćada
ja tez chce schudnąć,kurcze wakacje niedługo,nad morze jechac chce,planowałam ze schudnę a żrę:(Ja ważę 68,to mniej niz Ty,ale zle sie z tym czuje,zwłaszcza ze półtora roku temu było 58,ale upasłam się i podietkuje pare dni a potem sie obżeram...Własnie zjadłam sniadanie a do niego ciastka...mam dosyc siebie:(

Gość gośćada
autorko jak chcesz możemy spróbowac razem sie poodchudzac i sie jakoś wspierac,ale ja zacznę od jutra dopiero z czystym kontem,dzis juz był falstart z tymi ciastkami,w dodatku mam dziś wolne i planuje wypic ze 2 piwka wieczorkiem(kolejna moja słabosc)...pójde na zakupy potem i kupie moze jakies jogurty czy sama juz nie wiem co

Gość gość
Ja np mam tarczycę chorą i póki nie zjawię się u lekarza nie ma sensu odchudzanie.Chciałam ominąć to i pomimo,że jedzenie ograniczyłam i biegałam(ze ruchem problemu nie mam) to waga nie drgnęła.Wiem jak się czujesz.

Gość gość
8:20 Jak masz tarczyce to czemu do lekarza nie idziesz tylko biadolisz?Mam 2 koleżanki z niedoczynnością,jedna co bierze leki regularnie nie ma problemów z nadwagą choc musi uważac na jedzenie,a druga co olewa waży 110 kg a wcale nie jest wysoka.Co znaczy że chciałas''obejść lekarza''?Ile ty lat masz że gadasz jak dziecko?

Gość gość
I żeby nie było że nie wiem jak to jest tylko sie wymądrzam-ja też mam problemy hormonalne i od lat biore leki,nie siedze na d***e czekając że mnie bóg cudownie uzdrowi

Gość prawi 114
bóg może ci zmiażdzyć głowe , ale nigdy cie nie uzdrowi .

Gość Karliik
Znam Twój ból.. tylko niestety ja mam 18 lat i 158cm wzrostu... Zalamalam się po ciężkim okresie w życiu i nie wiem jak się podnieść i wszystko zacząć sobie układać.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4

Gość gość
też mam problem z wagą i podjadaniem, spróbuj może fitt spray? ja go mam i jak nachodzi mnie ochota na podjadanie psikam i za chwilę przechodzi. Jak na razie tylko to mnie ratuje, muszę się jeszcze zmobilizować do jakiś ćwiczeń. Powodzenia!

Gość gość
A ja chcialabym przytyc, z nerwow zoladek mam scisniety i bardzo malo jem, zapominam ze powinnam zjesc, to pies je dwa razy rano i woeczorem a ja? Rano sniadanie a pozniej dluuugo nic az wieczorem, w ciagu dnia pije sok marchwiowy gesty chociaz tyle...

Gość gość
Wiadro mniej, zdrowe jedzenie na zawsze, 5 małych posiłków, najwięcej na śniadanie, waga będzie spadać

Gość gość
Znam dwa sprawdzone sposoby. MŻ i RD. Mniej żreć i ruszyć dupe.

Gość Izzi21
Dopracuj swoją dietę, najlepiej ogranicz węglowodany, szczególnie proste. U mnie samo to dało już kilka kilogramów w dół. Później dołożyłam suplement therm line pro - świetnie rozkręcił mój metabolizm i jestem teraz lżejsza o ponad 11 kg:)

Gość Alinka22
Ja właśnie niedawno zaczęłam brać therm line pro i jestem mega zadowolona. W końcu nie mam zamułki i uczucia ociężałości po posiłkach..

Gość Krystyna 49
Mi się tak dobrze trafić nie udało.. Kupiłam nieskuteczny totalnie suplement -calominal. 10 tygodni brania na nic, nawet kilograma nie schudłam.

Gość Fibia26
Ja też na niego trafiłam po reklamach w tv.. Niestety u mnie skończyło się jeszcze gorzej - dostałam od niego zaparć i bólów brzucha. Ten calominal to kompletny syf

Gość wiola451
Ostatnio zauważyłam ,że wiele z Was przejechało się na kupnie suplementu... ale powiem szczerze,że jestem zaskoczona bo sama przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko przebiega tak jak powinno ale oczywiście nie sam suplement bo musimy dać coś z siebie ja może nie stosuję jakiejś diety ale jem regularnie i ograniczyłam słodycze, fast foody itd... do tego ruszam się więcej niż zwykle bo chodzę na basen i regularnie jeżdżę na rowerze i to nie mało kilometrówoczko.gif

Gość gość
Coś tam pomoże ocet jabłkowy własnej roboty, albo drogi bio.