Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOZE GŁUPIE ale czy byłyscie kiedykolwiek świadkiem seksu kogoś innego?

Polecane posty

Gość gość

Pisze o tym,bo widze sporo tematów o seksie tutaj i przypomnialo mi się jak tydzien temu nocowałam u przyjaciolki i poslala mi w ich sypialni na materacu . troche popilismy sobie za dużo i potem poszlismy spać. w srodku nocy obudzil mnie ich seks...to bylo jakieś dziwne.. ja udawalam że spie bo co mialam zrobic?oni tez mysleli ,że spie a ja balam sie oddychac nawet ,żeby nie zobaczyli ze jednak nie spie i wszystko widze.widok byl paskudny.ona chuda jak szkapa a on wielki i gruby. ich seks trwal doslownie godzine..on ciagle sapal i dyszal cicho , a ona nic.na koniec gdy juz bylo po to ona cala skrzywiona i zla wyszeptala :"jezu mam nadzieje ,ze aska nie slyszala tego ...ja nawet nie doszlam" rano wstyd bylo mi spojrzec im w oczy...to byla masakra.. CZY TEZ BYLISCIE SWIADKIEM CUDZEGO SEKSU??

Gość gość
Niestety byłam świadkiem seksu Polaka ,z którym pracowalam za granicą na zbiorach pieczarek.Mieszkaliśmy razem wszyscy w wynajmowanym dla pracowników domu. Facet codziennie rozmawial na skypie ze swoja piękną i młodą zoną.Pokazywał mi nawet jej zdjęcia i chwalił się wszystkim kolegom jaką ma sliczną żonkę.Fakt ,że była cudna I KAŻDY MU JEJ ZAZDROŚCIŁ. Nigdy nie zapomne tego widoku bo wryl mi się bardzo dobrze w pamięć.Chcialam skorzystac z toalety ,ale była zajęta.Pech chciał ,że było ciepło więc poszlam na dwór sie wysikać,kiedy wyszlam zobaczylam ,że obok w spiżarni swieci sie swiatło.Podeszlam bliżej do okna spiżarni i ujrzałam taki widok:ten polaczek ,który ze mna pracowal i ,który tak chwalil sie żoną pieprzył jakąs ukrainkę ,która tez z nami pracowała ,ale one mialy osobne pokoje gdzie indziej.To nie byl seks tylko wlasnie pieprzenie.Wiecie jaki czlowiek jest ciekawski i głupi..Stalam tam jak debil i obserwowalam wszystko ,a byla chyba trzecia w nocy . Wyglądalo to paskudnie i ten oBraz mam do dziś w oczach,jak on ją od tyłu tak straszliwie rżnie ,bo inaczej nie moge tego nazwać.Ona byla NAPRAWDE brzydka i miała tak paskudne wiszące cyce i brzuch ,że pomyślałam ,że gośc jest jakims debilem. Ma tak zgrabna i piekna żone ,a posuwa jakąs brudną i brzydką ukrainkę. WTEDY ZROZUMIAŁAM ,ŻE FACECI MYŚLA PENISEM A NIE GŁOWĄ.I DLA NICH LICZY SIE TYLKO BRUDNY ,OSTRY SEKS ,A NIE PIĘKNA ŻONA U BOKU. Do dziś nie przyznałam sie nikomu co wtedy zobaczyłam. Najgorsze jak na drugi dzień on znowu gadał na skypie z zoną i słodził jej jak ja bardzo kocha i teskni oraz odlicza dni do spotkania.Faceci to świnie.

Gość gość
Oo jeju tak... bylam na popijawie u znajomych, było nas całkiem sporo i wszyscy tam nocowalismy. A że ja wypiłam za dużo to w środku nocy poleciałam do łazienki, wchodzę a oni to robia, na pralce. Wstyd później spojrzeć ludziom w oczy...

Gość gość
masakra jaki wstyd.

Gość gość
Niestety byłam świadkiem. Miałam wtedy 17 lat i to było sanatorium. Było nas w pokoju 4. Do jednej takiej przychodził w nocy chłopak. Wspominam to źle. Całkowity brak szacunku dla innych. Rozumiem jeszcze pocałunki nawet bardzo namiętne ale seks przy świadkach już nie. Nie rozumiem jak można być takim prostym, walić sie na skrzypiącym łóżku, spacerować na golasa po pokoju uprawiając nocne pogadanki i myśleć że inni, nie wiem, że śpią kurna mać ?

Gość gość
Jeszcze dopiszę taką rzecz że ja serio tego nie rozumiem. Jak nie mogli wytrzymać to przecież mogli sobie wymyśleć inne okoliczności do bzykania. Mogli sobie w dzień iśc pod zamykane prysznice, puścić wode i nikt by ich nie musiał oglądać, ani nawet słyszeć. Ale nieee, myślenie to chyba dla nich za trudne, oni sobie ot tak w nocy, w łóżku, przy ludziach, bo tak najprościej. Nie bali się że w nocy przyjdzie ktoś z personelu z opiekunów i że wylecą z hukiem, bo bywały takie przypadki. Oni niczego sie nie bali, ani nie wstydzili. Ot taka sanatoryjna Frytka i Ken

Gość gość
Kilkakrotnie. Raz byłam w łazience, która przynależy do gościnnego pokoju i coś robiłam. Nagle do pokoju wszedł kuzyn z dziewczyna i zaczęli uprawiać seks, a ja wszystko widziałam i słyszałam. Najgorzej się bałam, że któreś później wejdzie do tej łazienki się umyć, ale na szczęście nie.

Gość gość
23.02 no niestety ale to co piszesz może świadczyć o tym, że ta piękna młoda żona miała jakieś zahamowania w łóżku, dlatego facet szukał okazji. Nic go nie usprawiedliwia oczywiście, wskazuję tylko przyczynę. Zamiast rżnąć Ukrainkę powinien pogadać z żoną, iść do seksuologa. Z doświadczenia wiem, że mnóstwo takich pięknych jak z reklamy dziewczyn ma duże problemy w łóżku i czasami skutkuje to rozpadem związku.

Gość gość
A z drugiej strony, mogło być też tak, że ta piękna żona była totalnie wyzwolona i te skoki męża odbywały się za jej wiedzą i zgodą. Niektóre pary nawet lubią nagrywać seks z innymi i pokazywać je partnerowi bo ich to podnieca. Wszystko zależy od układu między nimi, może być i tak, że facet oglądał później ze swoją śliczną żonką filmik z tą paskudną Ukrainką i oboje ich to podniecało.

Gość gość
08:32 to raczej raz na milion

Gość gość
Bywałam świadkiem sexu rodziców. Nie mam traumy ani urazu psychicznego, a sex też lubię.

Gość gość
facetowi sie chcialo wiec rznal tukrainke.

Gość gość
Jak mieszkałam z rodzicami i z bratem to przyszła do brata dziewczyna. Rodzice wyszli z domu coś załatwić, a ja siedziałam w swoim pokoju. Po chwili zaczęły się rozlegać na cały dom głośne, miarowe niby ekstatyczne (celowo pisze "niby" bo uważam że to była gra teatralna) nie wiem jak to nazwać krzyki, jęki. Miałam ochote wpaść tam i krzyknąć "hej ja tu jestem w domu!!" ale nie zrobiłam tego bo wstydziłam sie za nich. Do dziś sie zastanawiam czy oni wiedzieli że jestem w domu czy nie, bo przecież nie pracowałam wtedy, brat mnie znał i wiedział że dużo, prawie na non stopie wtedy siedziałam w domu. Ta dziewczyna jest dziś moją bratową i jest najbardziej bezczelną i buracką osobą jaką znam, co jakiś czas uprzykrza mi życie, pokazuje mi że jestem nikim, więc już sama nie wiem czy tamto wtedy nie było celowe

Gość gość
10.11 :O

Gość gość
gość wczoraj 23.02 no niestety ale to co piszesz może świadczyć o tym, że ta piękna młoda żona miała jakieś zahamowania w łóżku, dlatego facet szukał okazji. x Bzdura, facet miał po prostu kur/est/wo we krwi.

Gość gość
W wieku 16 przylapalam rodziców. Juz jako mężatka teściów. Jakoś mi glupio było.

Gość gość
up

Gość gość
Byliśmy kiedyś na wydmach, a na wydmie niżej leżała para. Nie widzieli nas i w pewnym momencie ta dziewczyna wyciągnęła penisa swojego faceta ze spodenek i zaczęła mu autentycznie obciągać. Potem usiadła na nim, była dalej w majtkach od stroju, ale musiała je odchylić, bo zaczęła wykonywać ruchy jakby włożyła jego penisa do środka. Potem jeszcze zmienili pozycję i ona leżała na brzuchu, a on położył się na niej i wykonywał ruchy jak przy kopulacji. Po wszystkim zeszli z,wydmy na plażę, do wody. Chyba się opłukać co było już obrzydliwe i nie kapalam się tego dnia.

Gość gość
Ja wiele razy widziałam jak teść dymał sąsiadkę jak teściowej nie było w domu.

Gość gość
Może nie widzę,ale często słyszę,bo pracuję w hotelu i jakiś akustyczny jest!!!A ile par wynajmuje w ciagu dnia pracy -sa godzinę,dwie i do domu do męża lub żony!

Gość gość
Zartujesz?seks w hotelu w dzień?watpie

Gość gość
Uważam ze powinnas donieść tej żonie ze jej maz ja zdradzał. Przecież ona może mieć przez to jakąś poważną chorobę weneryczna, raka szyjki macicy albo nawet Hiva... Obrzydliwe. Dla mnie to w ogóle głupota żeby ludzie się rozstawali, oboje powinni za granice jechać i się pilnować.