Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ciekawy

Dlaczego mówi do mnie dzień dobry

Polecane posty

Gość gość ciekawy

Sprawa wygląda tak podoba mi się pewna ekspedientka w sklepie. Na moje oko ma ze 25-28 lat. Robię zakupy w tym sklepie dość często i wtedy się widzimy. Czasem do niej zagadam ale jak narazie pytam się o sklepowe rzeczy, ewentualnie o jakieś porady z gotowaniem. Ale mniejsza o to ja mówię do niej zawsze cześć, siema itd, a ona zawsze Dzień dobry jak do starej osoby. I zauważyłem że nie wita wszystkich a mnie tak tylko dlaczego tym dzień dobry? mam te 32 lata ale wyglądam młodo znajomi z wyglądu dają mi od 25 do naprawdę bardzo rzadko 30 lat. Jak myślicie czemu mówi do mnie zawsze tak oficjalnie?

Gość gość
Bo jest uprzejma.

Gość gość
bo to ekspedientka? a ty buraku nie masz kultury skoro mowisz czesc do obcej dorosłej osoby

Gość gość ciekawy
czy uważa , że jestem kimś bogatym, dla niej nieosiągalnym , zwykłej ekspedientki? owszem ona intelektualnie do mnie nie pasuje ale ciało jej mi się podoba

Gość gość
Ale nie wita wszystkich a do mnie zawsze się odzywa

Gość gość ciekawy
Ee no bez podszywania, tylko że nie jestem obcy tzn zawsze jakoś zagadam, i to mnie dręczy czy próbować poznawać ją lepiej czy odpuścić skoro tak oficjalnie się dalej wita