Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę odejść od narzeczonego ale 2 tyg. temu zmarła mu matka.

Polecane posty

Gość gość
Wy kuwy materialistka do roboty i na swoje, będzie siedzieć na siłę byle tylko pasożytować na kimś

Gość gość
dziś Nie zastanowilo cie to,ze jego byla zona po kryjomu wynosila torby z rzeczami zanim zniknela z jego zycia na zawsze? Czy myslalas, ze przy tobie on sie zmieni? :D Albo że tamta go nie rozumiała? :D

Gość gość
j******.n.e meskie cwele znecaja sie nad slabszymi nad kobietami jakby im sie przyszlo zmierzyc z rownymi sobie badz silniejszymi z podkulinymi ogonami by zwiewali gdzie pieprz rosnie p*****************e bydlaki !!

Gość gość
19:53 Przykro mi to czytać,teraz jestem wolna kobieta ale to dalej boli i boli czytanie o innych krzywdzonych kobietach.Ty jesteś w małżeństwie,najlepiej abyś nagrywała na dyktafon,kamerę jego alcje aby mieć potem dowody.Ja wiele przeszłam z tym exem ale jednak nie wyobrażam sobie brutalności w łóżku,tego nigdy nie zaznałam.Ja z moim miałam seks raz na ruski rok ale przynajmniej normalnie się zachowywał.Powód dla którego nie wyniosłam rzeczy pomału był prosty-po prostu nie miałabym ich gdzie składować do czasu finalnej wyprowadzki.Nie mam rodziny w tym mieście a znajomym robić przechowalnię z domu to nie za bardzo chciałam.Ja też długo przed rozstaniem zakończyłam w głowie ten zwiazek ale zawsze było mi go szkoda bo miał ciężko chora matkę,tak go żałowałam z zobaczcie jakie to bydle.Powinnaś nagrywać swojego męża aby mieć dowody w sadzie.Dlaczego nie możesz się wyprowadzić już teraz? Nie masz pieniędzy? Wiesz,ja płaciłam wszystko na pół-mieszkanie,rachunki,jedzenie ale w domu to ja więcej robiłam o ile nie wszystko-zakupy,gotowanie,sprzatanie,prasowanie.Jak sobie przypomnę ile razy moczymordzie prasowałam koszule do pracy a ten siedział na doopie i kieliszki wychylał to aż mnie obrzydzenie bierze do samej siebie.Jak mogłam być aż tak głupia?!Szok!

Gość gość
gość dziś Ty placilas na pol, ja placilam sama za wszystko, no procz tv, ale splacalam dlugi jego, chol..erny bydlak powinien zdechnac smiercia powolna i cierpiec meki..

Gość gość
Tak to jest jak przez lata odrzucacie fajnych facetów czekając na księcia a potem bierzecie za męża byle co z tych co zostali wolni. Maskował się? Nie, nie zdążyłaś go poznać, ba nawet nie chciałaś wyciągać wniosków z tego co widzisz i słyszysz bo takie parcie na ślub. Byle jaki byle szybko żoną zostać to masz.

Gość gość
dziś na szczescie ja nie mialam slubu i wolno odeszlam :)

Gość gość
gość dziś a ten fajny facet to jaki niby ??? nudny, bez polotu, bez wygladu, klasy, a majacy wygorowane wymagania..

Gość gość
29:39 To już całkiem przechlapane,mój też miał takie teksty do mnie jak szłam na zakupy żeby mu kupić wódkę a później mi odda pieniadze.On dobrze wiedział,że ja honorowa byłam i zawsze bez problemu mu kupiwałam co tam sobie zażyczył ekstra,jakieś słodycze,ciasto czy coś na wynos i nigdy nie wołałam o kasę.I on sobie wygłówkował,że pewnie wódę będę mu kupować ale w tym przypadku gdy pierwszy raz poprosił to odmówiłam od razu.

Gość gość
21:03 No tutaj to nie trafiłaś akurat bo ja nigdy nie miałam ciśnienia na ślub i dzieci.I nadal nie mam,oświadczyny to był jego pomysł a nie wynik moich naciskań.Już było źle między nami i on chyba chwytał się ostatniej deski ratunku aby mu frajerka nie uciekła.Przecież kto słuchłby jego bełkotu w 4 ścianach?!

Gość gość
hahaha :D bo takie typy to wysysaja energie z innych, musza miec sie nad kim znecac mendy jedne

Gość gość
Kobiety nielepsze,mógłbym podać wiele podobnych przykładów jak potrafią być "miłe",wyrachowane...,oględnie mówiąc! Znam nawet dwa przykłady jak z powodu kobiety trzech popełniło samobójstwo,więc proszę nie uogólniać.Męzczyźni może nie są tak wylewni i nie rozpisują się tak jak kobiety.Wiem,wiem...,darujcie sobie.

Gość gość
w glowie mi się nie miesci , ze można dawac się takwykorzystywac jak wy tutaj :( jestem w zyciu egoistka i teraz iwdze, ze to dobra cecha NIE WADA! Tez jestem kobieta i zawsze facetow wykorzystywałam, nie zdarzylo mi się placic za sb rachunku itd.

Gość gość
23.08 to, ze ktoś popelnil samobójstwo to Ty winisz za to kobiete/partnerke? Ty madra jesteś? Każdy jest odpwoiedzialny sam za siebie, nikt nikomu nie kaze się wieszać.

Gość gość
Jestem mężczyzną! Piszę nie dlatego że solidarność,nic z tych rzeczy,ale swoje już przezyłem i znam życie!Co do tych samobójstw to właśnie o nich piszę że właśnie przez kobiety! A samobójstw to widziałem wiele,np.aż dwa, jak byłem w wojsku i inne,no ale nie o tym.No dobra...,można powiedzieć:byli słabi psychicznie to odebrali sobie życie,jednak ponad wszelką wątpliwość stało się to przez kobiety.W dwóch przypadkach zdrada,w trzecim odrzucenie.

Gość gość
No le jak można kogoś winić za odrzucenie?Miała się kobieta zmuszać aby z kimś być?Facet był słaby psychicznie.

Gość gość
To był małolat,miał chyba 19 lat,syn znajomej z postawówki

Gość Gouken
Narcyzm i bordeline nie jest związane z płcią moje kochane głąby.

Gość gość
Odejdź od niego. I co z tego, że 2 tygodnie temu zmarła mu matka? Gdyby Tobie zmarł ktoś bliski, to on pewnie nie miałby skrupułów i dokuczałby Ci tak samo, jak teraz. Kopnij go w dupę, bo nie zasługuje na Ciebie, ani na współczucie.

Gość gość
Wiecej jest podlych facetow nie szanujacych kobiet w ogole.. Powinni zgnic za kratkami.. Autorko Ty powinnas byla swojego ex juz zglosic na policje, by sie nim zajeli.. dopiero bylby lagodny jak baranek hahaha :D :D

Gość gość
O wezwaniu policji nigdy nie myślałam ,choć parokrotnie miałam wrażenie,że zrobia to sasiedzi bo potrafił głośno krzyczeć,kopać w drzwi.Raz wyszedł z mieszkania aby zrobić awanturę ludziom którzy siedzieli pod naszym oknem i rozmawiali(mieszkanie na parterze),oczywiście był pijany-darł się na nich jak szalony a to było miejsce publiczne i każdy miał prawo tam siedzieć.On po prostu nie był w stanie kontrolować swoich emocji,musiał wyżywać się po alkoholu.Ile on mi krwi napsuł to moje,dzisiaj nie wierzę,że dawałam się tak traktować!!!!! Jak ścierka do podłogi,jak popychadło i worek treningowy razem wzięty!!! Cham i manipulant i nic więcej! Wiecznie myślacy aby się tylko nachlać,pójść do siostry i z nia też pić a o mnie zupełnie nie myślał,o moich potrzebach czy przyjemnościach.Teraz jestem sama ale bardzo odżyłam psychicznie.Dzisiaj jest sobota,siedzę sobie spokojnie w domu,zaraz idę na zakupy,wieczorem obejrzę spokojnie ulubiony serial i poczytam trochę.Wcześniej to siedziałam jak na szpilkach w dzień wolny bo wiedziałam,że się uchla i będa awantury a wcześniej wizyta u jego matki i opieka nad nia.

Gość gość
Dobrze zrobilaś,że odeszłaś.

Gość gość
Co za s*******ny chodza po tym świecie.

Gość gość
pacnac w leb lopata i do dolka , na zywca :D :D

Gość gość
To jest faktycznie straszne,takie wykolejone osoby powinny być same a nie komuś marnować życie!

Gość gość
Nagraj go na dyktafon. Wynajmij sobie mieszkanie, a jego powiadom o tych nagraniach, żeby w pracy nie robił problemów, tylko siedział cicho. Ogólnie może w pracy być atmosfera słaba, ale nie martw się tym, ludzie chwilę pogadają i im się znudzi, a Ty sobie ułożysz życie. Nie daj się tak traktować. A co Ty na to mówisz, jak On do Ciebie z takimi tekstami wyjeżdża?