Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój zgrabny tyłek do oceny FOTO

Polecane posty

Gość gość
twoja fotka z rybimi ustami może trafić najwyżej na instagrama , ale nigdy nie uda ci się dostać na whatboywant.com , Jesteś za słaba

Gość gość
Gdzie ta natura? Rzęsy doklejone, odrosty na łbie, gęba jak by plastikowej lali, spójrz na czarnulkę, to jest natura, bez tapety, uśmiechnięta

Gość gość
za słaba do czego?

Gość gość
Nie wchodze w te strony bo na pewno to wirus od zazdrosnych lasek

Gość gość
Znowu gimbus wkleja foty z instagrama jakieś blachary.

Gość gość
na whatboywant trafiają najlepsze laski , na facebook , instragram trafiają fotki idiotekk

Gość gość
na whatboywant trafiają najlepsze laski . Na facebook , instragram trafiają fotki słodko-pierdzących idiotekk

Gość gość
Oj blondi wstydu nie masz, tak cię zjechali a ty dalej swoje jaka to ja śliczna, ładna i powabna. Zeszyty wyciągaj i do nauki, bo to co widzisz w lustrze na pewno ci się nie przyda.

Gość gość
na whatboyswant trafiają laski dla których najważniejsza jest jakośc fotografii , instragram oraz facebook to natomiast kółko debili wzajemnej adoracji , kretynów .. Gdzie nie liczy się jakośc zdjęcia tylko słodkie pierdzenie wykrzywianie mordy i lajki od innych debili https://whatboyswant.com/babes/show/2362036/week

Gość gość
Takie młode a już d******* ciekawe co na to rodzice.

Gość gość
Myślą że do rodziców to nigdy nie dojdzie ale będzie tak, jedna pani drugiej pani i w domu szlaban.

Gość gość
do gazu z frajerami

Gość gość
Oto polaczkowato katolicka tolerancja i szacunek dla bliźniego w pełniej okazałości, którzy chamstwem i wyzwiskami próbują innym siłą narzucić swój jedyny i 'słuszny' światopogląd jaki wykreował się w ich umysłach. Jednocześnie krzyczą, że czarni uchodźcy swój islam próbują siłą narzucić chrześcijanom, a sami też tak robią wobec innych, którzy nie pasują w ustalone przez nich 'ramy'.

Gość gość
Do tych wszystkich chamskich zazdrośników - gdzie były wasze rodziny, gdy ze wszystkich okolicznych stacji kursowały jednokierunkowo niemieckie pociągi z wagonami bydlęcymi?

Gość gość
Odpuerdol się od polski lewacką scietko pewnie już cię gwałcom zreszta dziwie się ze takie coś chcą ale trudno nie każda jest ładna jak ja

Gość gość
Co to z takiej będzie, w szkole głąb, obiadu ugotować nie potrafi, majtek swoich nie wypierze i kto to będzie chciał, myśli że ładna, mam syna nie daj Boże takiej labiryndy za synową.

Gość gość
Ja ismlauchom nie daje tylko normalnym prawdziwym Polaka. Zreszta nara same zryte łby siedzą tu jednak

Gość gość
To, że jesteś matką, nie uprawnia cię do narzucania mu siłą swojego światopoglądu ani wtarabaniania się w jego życie prywatne. No i weź jeszcze pod uwagę, iż tak wygląda teraz 3/4 dziewczyn. Pozostała 1/4 to albo potworne paszczury albo 'ciche' prostytutki.

Gość gość
W szkole jestem i ucze się na inzymiera nie to co ty glabie takiej żony jak ja i tak miec nie będziesz

Gość gość
No co wy, blondi ma szansę na pracę w agencji towarzyskiej, zgasi się światło i będzie ok.o ile smrodu nikt nie wyczucie, na teczkę ją

Gość gość
Jak ja lubię toczyć gunwoburze na kafe. Szkoda , aby tyle pelikanów się marnowało.

Gość gość
Dobra frajerze myslisz ze nie da się znalesc po IP kto co pisał na forum? Mam kolege informatyka tak się sklasa i mozesz się spoedziwac wjazdu na chate jak dalej będziesz mnie wyzywać w necie od dziwek bo d***** to ciebie robiła pedale

Gość gość
Haha trole mi pisza ze jestem brzydka na szczęście tylko lemingi się na to nabieraja miłej pamiecioffki pod moje fotki trolu :*

Gość gość
Ej uczysz się na inżymiera, a nie inżyniera? No, no to raczej jakieś gimnazjum a nie studia.