Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LauraMat

Gdzie sprzedać dom?

Polecane posty

Gość LauraMat

Witam :) Jaki serwis polecicie, gdzie z dobrą skutecznością uda mi się sprzedać dom?

Gość Bauta43
Zajrzyj na Clixs.pl to jeden z najpopularniejszych serwisów ogłoszeniowych w kraju. Do tego dodawanie wszystkich ogłoszeń jest darmowe, a skuteczność sprzedaży zadowalająca w moim przypadku.

Gość Nuna28i
Zgadzam się z poprzedniczką warto abyś wystawiła ogłoszenie u nich, jeden z większych serwisów ogłoszeniowych i do tego darmowych. Ja kilkukrotnie korzystałem z ich pomocy i udawało się w dobrej cenie i szybko sprzedać motocykl czy sofę.

Gość Paolik89
Na pewno warto jest wystawić je w internecie, często tak jak piszą poprzedniczki nic nie tracisz a prawdopodobieństwo sprzedania jest dużo, dużo większe.

Gość Sandrucha732
Oczywiście wystawiaj w Clixs.pl ! Jak już wszystko będzie to daj znać sama zerknę może akurat nam podpasuje bo również szukamy jakiegoś domu z rynku wtórnego do tego też postaram się polecić może znajomym, pozdrawia m ;)

Gość Ewka67e
Jak najbardziej https://clixs.pl/ mają sporo tego typu ogłoszeń w serwisie i na prawdę widać ruch wokół nich. Moja ciotka sprzedała, dzięki nim mieszkanie w Warszawie i to w nawet lepszej cenie niż chciała początkowo.

Gość gość
Clixs ??? Takie to popularne że internet mam z 14 lat i pierwszy raz o tym słysze nawet tam nie wchodze bo pewnie coś z tym nie haloo .

Gość Ewuna811
Jak najbardziej jest to zwykły portal typu olx itd tylko tutaj możesz wystawić ogłoszenia za darmo, możesz wejść śmiało i sam się przekonasz w google również jest wysoko wyszukiwany także klientów można mieć dość sporo.

Gość BarbaraDam
Poza tym akurat Clixs istnieje już dobrych kilka lat. Wiadomo, że większość zna tylko te najpopularniejsze serwisy ogłoszeniowe, jednak są również inne fajnie działające i tutaj właśnie wszystko jest darmowe w porównaniu już do innych a to się zdarza coraz częściej.

Gość Grażka343
No to https://clixs.pl ! Nawet się zrymowało :) JAk najbardziej tego typu serwisy będa najlepsza opcją. Wystawiaj i daj znać jak tam poszło i czy sie wszystko udało :)

Gość MarianoItalik
No tak szczególnie warto skorzystać z darmowych serwisów bo i tak wiesz że nic a nic nie stracisz a może akurat klient od nich się trafi.

Gość gość
Jest taka stronka jak lokalneoferty.pl. Niedawno ich odkryłem, może tutaj się ogłoś.