Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi Rodzice cały czas pracują

Polecane posty

Gość gość

Mam 12 lat.Moi rodzice praktycznie nigdy nie spędzają ze mną czasu.Mama wraca tak ok 19:00,Tata tak o 19:30.Nigdy nie gadamy czuje że dla nich praca jest na 1 miejscu.Jest już tak ok 3 lata.Nie wiem co mam robic

Gość gość
Powiedz im o tym.

Gość gość
W sobotę czy niedzielę znajdź dobry czas, kiedy oni nie będą w biegu i porozmawiaj. Tylko przygotuj sie dobrze, co chcesz powiedzieć, zeby nazywać rzeczy po imieniu. Oni powinni o tym wiedzieć, ale - skoro podjeli taka decyzję, żeby pracować, pracować, pracować - to może będą chcieli Ciebie "nie usłyszec" - przygotuj sie na to. Odwagi i powodzenia :)

Gość gość
Porozmawiaj, ale myślę że rodzice po prostu muszą pracować. Skoro wracają tak późno to może rano są w domu, mijacie się...

Gość gość
Gość z 17.21 dobrze Ci radzi , trzeba o swoich oczekiwaniach powiedzieć rodzicom .. Może im nawet do głowy nie przyszło że /ty ich potrzebujesz . Powiedz im jak bardzo /ci brakuje rozmów z nimi i zwykłego zainteresowania Tobą i Twoimi sprawami. Jeśłi masz problem z tym by im tak wprost to powiedzieć , to napisz list i zostaw tak by przeczytali . Bedą mieć czas po przeczytaniu na przemyślenia swoich zachowań w stosunku do Ciebie.