Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obumarcie ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. A wiec jestem w 9tc. 5.04 bylam u ginekologa na prywatnej wizycie. Lekarz potwierdzil ciaze, serduszko bilo. 24.04 bylam na kolejnej wizycie ale tym razem na nfz... P ginekolog szukala plodu... Gdy znalazla ciezko jej bylo cokolwiek stwierdzic. Jednak uwaza, ze ta ciaza jest mlodsza i tez, ze plod moze sie nie rozwijac :( dostalam skierowanie na beta w pt wynik. Myslicie, ze moze usg ktorym wykonywala badanie jest gorsze od tego ktore mial doktor w prywatnej placowce? Dodam, ze przestaly bolec mnie piersi i nie mam zadnych dolegliwosci

Gość gość
Myślę, że coś jest na rzeczy zwłaszcza, że zaniknęły u ciebie objawy ciąży. To nie wróży dobrze.

Gość gość
Ale dlaczego uważasz, że sprzęt mógł być gorszy? Skoro ustąpiły objawy ciąży to nie wróży dobrze. I nieważne czy pójdziesz prywatnie czy na NFZ jeśli płód przestał się rozwijać to przestał i prywatnie lekarz cudu nie dokona.

Gość gość
Idź do lekarza prywatnego potwierdzić, mi też szybko odeszły jakiekolwiek objawy i wszystko jest ok. Chociaż całe szczęście że zmieniłam lekarza bo to jak prowadziła moją ciążę to woła o pomstę do nieba.