Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paraliż senny

Polecane posty

Gość gość

miałam w nocy nie mogłam sie ruszyc upiorne uczucie , mieliscie tez? co na ten temat sadzicie?

Gość gość
Przeczytaj książki Roberta Monroe.Ucieszysz się,ze doświadczasz tego niby "paraliżu".

Gość gość
czy chodzi o zjawisko poza ciałem?? Dlaczego mam wrażenie , że akatkuja mnie niezyste siły

Gość gość
Jejku! Miałem to dwa razy to jest straszne. Pierwszy raz jak miałem 15 lat, myślałem ze mnie jakiś demon napadł ;D Później o tym czytałem... i chyba z półtora roku temu znów miałem ale już bez strach ;)

Gość gość
mi cos usiadlo na nogi i nie moglam sie ruszyc ani w ta ani w ta wmyslach powiedzialam "w*********j" i odeszło

Gość gość
Ja mam czasami ze już prawie zasypiam, tak jakby pół na pół, ani sen, ani przytomność, chodzą mi przed oczami różne obrazy, różne losowe myśli w stylu a Jasiek to miał biurko przestawić :D i magle łup, jakby coś mną wstrząsnęło, jakbym się bardzo wystraszyła. Czy to paraliż? Co to w ogóle jest? Czasami łączy się z obrazem, który mam przez oczami, ze np skądś spadam i uderzam o ziemie albo zasypiam z słuchawkami i ostrzejsze dźwięki powodują takie coś.

Gość gość
lepiej zebys zasypiała z kims a nie z słuchawkami