Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zboczona dziewica

Polecane posty

Gość gość

Jestem nią. Mam juz 24 lata i dosc życia w celibacie. Non stop mysle o seksie. Tak sie nie da zyc, ciężko sie skupić, w ogole funkcjonowac. Kiedyś czekałam na miłość, teraz nie wiem juz na co...

Gość gość
Z prawikami z kafe się dogadasz :P

Gość gość
no tyle że ona jako dziewica to prawikami na 100% gardzi 🖐️

Gość gość
Kto niedoswiadyl takiej frustracji ten nie zrozumie. Serio jest ciezko. i chyba tylko to mnie laczy z prawikami, bo w przeciwienstwie do nich moge mieć seks w kazdej chwili ;p

Gość gość
Nie gardze. Nie pochwalam. Nie mam zdania o "prawikach" jako grupie spolecznej. Kazdy jest innym człowiekiem.

Gość fdfdfd
seks można mieć nawet prostytutką , to nie problem.. TO nie jest towar de deficytowy

Gość gość
Właśnie prawiki z kafe chcą dziewice i gardzą innymi kobietami. Datego pewnie dalej są prawikami :P Natomiast bycie prawiczkiem czy dziewicą jest w porządku, ale autorce ewidentnie przeszkadza, więc czemu po prostu tego nie zrobi? Może się boi, ma złe doświadczenia albo czeka na miłość. W każdym przypadku to jej wybór.

Gość gość
Nie wiem jakim trzeba byc frajerem zeby placic za seks w czasach f**k friendow xd

Gość gość
Sama siebie do konca nie rozumiem. Jestem idealistka, ale potrafie myslec praktycznie. Swieta tez nie jestem. Zdarzaly mi sie przygody typu calowanie z nieznajomym na imprezie kiedy byłam mlodsza. Dlaczego wiec tego nie zrobię? Chyba nie widze sensu w seksie dla samego seksu. Czulabym sie 1) jak szmata 2) cyniczna osoba 3) nie zaspokoi to potrzeb emocjonalnych, a to przeciez powiązane.

Gość gość
To czemu czujesz się źle? Po prostu poczekaj na odpowiedniego faceta.

Gość gość
Znajdź se chłopa po prostu :)

Gość gość
Czekam juz te 24 lata, nie doczekalam sie i nie zapowiada sie na nagla odmianę. Jestem dosc wymagajaca.