Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnastasiyaRiver

Czy on zrobił coś złego?

Polecane posty

Witam, piszę tutaj bo chciałabym przedstawić pewną sytuację bo mam wrażenie, że potrzebuję obiektywnej opinii..Postaram się wszystko przedstawić tak jak było. Zaczęło się dwa lata temu. Miałam wtedy trochę problemów i trafiłam na oddział psychiatryczny młodzieżowy. Byłam wtedy zagubioną, ale na zewnątrz wesołą i ładną 14- latką. Miła dla wszystkich, rozweselałam spiewając piosenki i wgl. byłam też naiwna. Pewnego razu na oddział doszedł taki 19 latek. To ja pierwsza go powitałam zaczęliśmy rozmawiać. Wydawał mi się wtedy dość dziwny, twierdził, że trafił na oddział bo nie odczuwa emocji. Nie rozumiał podwójnych komunikatów i interesował go każdy szczegół. Szczerze mówiąc nawet za bardzo wtedy go nie lubiłam, ale on po pewnym czasie zaczął mnie dotykać i może nawet mi wtedy było miło, a dla 14- latki taki dotyk jak podnoszenie czy głaskanie po udzie wydaje się czymś poważnym. Potem zostałam wypisana. Dwa lata później odezwał się na facebooku. Zaczęliśmy gadać. Z poczatku byłam nie pewna , mówiłam , że bardzo się zmieniłam i że tamtej głupkowatej osoby już nie ma. Szybko zauważyłam też jak on się zmienił..wogóle inna osoba.. Rozmowny, wesoły, inteligentny. przyznał się też, że podobnie jak ja ma zespół aspergera. Dałam namówić się na spotkanie, i po jakimś czasie spotkań zostaliśmy parą.. Mam naprawdę mieszane uczucia.. Z jednej strony czuję się szcześliwa, on jeździ do mnie 2 godziny, napisał mi 43 moich zalet na kartce, robi mi ciasteczka, moi rodzice go lubią.. Ale z drugiej strony potem dowiedziałam się że po moim wypisie miał dziewczynę w tym szpitalu i dużo mu się podobało...I szczerze mówiąc trudno mi to wybaczyć..rodzice mówią że to było już dawno i żeym się nie przejowała...Ale nie wiem nawet czy owe kontakty ze mną jak miałam 14 lat były legalne...on się usprawiedliwia, że wtedy był chory...ale ja się czuję trochę zraniona...czy om zrobił coś złego ??

Gość gość
no ale nie byliście razem po wypisie przecież miał prawo mieć inna dziewczynę tak jak ty miałaś prawo mieć innego faceta. Spokojnie póki co nie idziecie razem do ołtarza jestescie tylko parą, obserwuj go. Może on w tych wszystkich dziewczynach szukał ciebie? Nie wiesz jak było. Sama napisałaś , że się zmienił , daj mu szansę . samo to ze jezdzi do ciebie 2h. ja bym nie była skłonna do takich poświęceń :D

Gość gość
powiem Ci szczerze że nie przejmowałabym sie tym aż tak za bardzo ;) mwóiż że facet jest miły, wesoły robi dla ciebie różne miłe rzeczy - extra bo liczy sie tu i teraz. To że mial dziewczyny wczesniej? normalna rzecz przecież, w zasadzie to najnormalniejsza na świecie, ty w wieku 14 lat bylaś jeszcze niedojżałą małolatą a on 19 to juz w sumie facet więc już mial większe potrzeby bliskości z płcią przeciwna, a może faktycznie jak pwoiedział poprzednik szukał w nich ciebie? chciał zapełnic pustke bo bardzo cie polibił i mu ciebie brakowało ? tak mogło byc tym bardziej że po 2 latach sam cie odnalazł co jest mega słodkie ;) a co do legalności kontaktów... hmm przecież nie spaliście ze sobą wtedy tak ? więc dotyk uda czy przytulenie czy nawet fransuckie pocałunki to w sumie nic nadzwyczajnego w życiu nastolatków ;)