Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem od 5 miesiecy w zwiazku z 30 letnim facetem

Polecane posty

Gość gość

ja mam 25 lat Ostatnio powiedzial mi ze jest prawiczkiem stracilam do niego caly szacunek. Ja mialam 9 facetow :/

Gość gość
czyżby prowo ? ;>

Gość gość
nie to nie prowo

Gość gość
chciala bym zeby to bylo prowo, ale to nie prowo, facet wydawal sie byc normalny i ogarniety pokochalam go szybko i kiedy powiedzial ze jest prawik odkochalam sie jeszcze szybciej bardzo mnie to boli

Gość gość
Dobrze dla Niego że się odkochałaś.

Gość gość
po 1. w takim razie w cale go nie kochałaś a po 2. - czy ty sie słyszysz? straciłaś do niego cały szacunek a w wieku 25 lat sama masz 9 partnerow ??!! wtf ?! i zeby nie było : nie jestem jakas pruderyjna, koscielna czy coś, sama jestem w tym wieku miałam kilu partnerow jestem otarta na nowości, lubie seks itp. a i tak uważam twoją wypowiedź za niesamowicie głupią i szmaciarską.

Gość gość
same szmaty na tym forum

Gość gość
Mam podobna sytuacje. Mam 25 lat on 34 i tez jest prawiczkiem. Ja wczesniej mialam jednego wiec dla mnie to nie problem. Podziwiam go ze tak dlugo wytrzymał

Gość gość
Ale on Ciebie chce?

Gość gość
Nie myślałam ze są jeszcze tacy faceci, ale szacunek x za co?? Za to ze nikt go nie zechcial??

Gość gość
To nieudacznik. Zostaw go. Albo ukryty gej.

Gość gość
Typowo puszczalski kobiety

Gość gość
oby ciebie ktoś tak kiedyś potraktował własnie ze wzgledu na twoją ilość partnerów ;)

Gość gość
to jakis kretyn

Gość gość
Czemu uwazacie ze nikt go nie zechciał? Moze on jest niesmialy wiec ciężko bylomu poderwac jakas dziewczynr a dodatkowo byc mozr ma zasady i nie chcialby przelotnej przygody tylko jest staly w uczuciavh

Gość gość
taaaa prawiczek broni prawiczka

Gość gość
Proawik to zlo tego Swiata Taki siedzi w dom i wali kon a sam by rouuchal co by dmuchal ale nie ma jak wiec pipszy cus o szanowaniu sie a kobiety wzywa od nieumytych

Gość gość
Czemu czepiacie sie autorki? Jestem prawiczkiem i rozumiem kobiety. Chcecie roochaczy, wam imponuje sypiajacy z kim popadnie mezczyzna nam imponuja porzadne kobiety i zwyczajnie ci poslodku sie tylko dogadaja. Same tez pewnie w glebi duszy pogardzacie lub pogardalyscie prawiczkami gdy bylyscie mlodsze, ladniejsze i napewno bezdzietne. Takie sa czasy. Wiekssc kobiet jest rozwiazla i chce bardej rozwialego mezczyzny a polscy mezczyzni nie umieja sie do tych oczekiwan dopasowac dlatego tak cenicie sobie mezczyzn z zachodniej europy szczegolnie wlochow oni poleca na wszytko co sie rusza.

Gość gość
moze on nie chodzi z kazda do lozka

Gość gość
ie chodzi do lozka w sensie nie uprawia seksu jesli prawiczek. Ale to prowo slabiutko napisane wiec nie ma co go ciagnąć.

Gość gość
Ale masz babo problem, skoro się "odkochałaś", to po co nam jeszcze doopę trujesz? Szukaj "używanego" ;) x PS To, że uważasz, że "nikt go nie chciał", to strasznie proste myślenie. Naprawdę może być tryliard powodów, dla których ktoś jest sam. Ale masz rację, zostaw go dla kobiety, która go prawdziwie pokocha i doceni.

Gość gość
Ale ja go naprawde kochalam i podziwialam, nie to ze ja nim gardze ale po prostu zlamal mi serce. Nie chce faceta co bedzie mnie po slubie zdradzal bo chce zobaczyc jak jest z inna. Pozatym swietny czlowiek ale straszny nieudacznik. 30 lat i prawiczek. Dla mnie to cos jak choroba

Gość gość
Serio dla ciebie *******ie wszystkiego, co się rusza i na drzewo nie ucieka, to "udacznictwo"? Współczuję.

Gość gość
Szkoda, że ty mu serca nie złamałaś, boś taka "przechodzona"... Ale może jeszcze i na ciebie trafi ;)

Gość gość
"nie to ze ja nim gardze " vs "stracilam do niego caly szacunek" To się może zdecyduj. Zresztą wychodzę z tego beznadziejnego tematu.

Gość gość
Hahaaha Wiekszosc kobiet ma problemy z logika + niektore sa chore psychicznie Brawo ze jedna sie do tego przyznaje :D

Gość zwykłygość
Do autorki. Pod żadnym pozorem się nie rozmnażaj. Niech twa głupota umrze razem z tobą, bo może być dziedziczna.