Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Najlepszypartner

Praca w domu

Polecane posty

Witam Nazywam sie Adrian Gawronski moim sposobem na zarabianie w domu sa programy partnerskie sprzedajemy rózne produkty w internecie za które dostajemy prowizje ja zajmuje sie tym od dwóch lat i nie zaluje poczatki byly ciezkie gdy nie mialem doswiadczenia zadnego ale teraz wiem ze nie taki diabel straszny :)

Gość gość
dwuch? czyli ortografia nie jest potrzebna, fajna praca

Gość gość
No i co z tego, rzeczywiście masz się czym chwalić... Każdy jakoś pracuje

Gość gość
A ja się nazywam Marta Zając i zarabiam obciagajac

Gość gość
A my tu nie potrzebujemy ciebie głąbie. Spadaj się douczyć interpunkcji i ortografii i potem możesz wrócić

Gość gość
Samarytanin się znalazł :D wypieprzaj stąd naciągaczu obludny, wsadź se gdzieś swoje durne oferty oszuscie

to ty tu jesteś gościem bezimiennym i nie masz co robić tylko dokuczasz ludziom bo taka twoja natura że pewnie ci nic nie wychodzi i sie na wszystkich dookoła wyżywasz :)

Gość gość
Nie ufam ludziom, którzy mówią "pieniążki". Pieniążki to ja dostawałam od taty jak miałam 6 lat na loda. Zarabia się pieniądze.

Ja szanuje pieniążki i zdrobniale o nich się wypowiadam i żadnych ofert nikomu tu nie daje,mogę doradzić a przy okazji może też z kimś powymieniać doświadczenia

Gość gość
I tak Marta Zając pozamiatala temat :D

Gość gość
Wiec co radzisz jak zacząć

Czemu nie PP jak to moje jedyne żródło dochodu obecnie co prawda początki są cieżkie ale dużym plusem jest to że zarobki są nieograniczone :) Ja to polubiłem i widzę w tym swoją przyszłość więc jak możesz to nie narzucaj mi swojego zdania :)

Gość gość
nażucaj Znajomość języka polskiego nie jest potrzebna do tej pracy

Mam dyslekcje od dziecka i popelniam bledy ale to nie znaczy ze oszukuje kogos a ty tylko sie wyszukujesz bledow ortograficznych wyobraz sobie ze PP malo maja wspolnego z ortografia

A według mnie jeśli ktoś nie brał w tym udziału to nie powinien się wypowiadać :) Poczytaj sobie opinie tych dwóch PP wiekszośc firm z różnymi produktami również ma swoje PP i w tym niema żadnych haczyków co prawda jest sporo oszustów w necie dlatego ludzie tak myśla ale to jest prosta zasada zarabiania pieniędzy sprzedajemy jakiejś firmie jej produkty dostajemy z tego jakiś procent :)

Gość Konsultant Oriflame Brojce
Jestem konsultantką od jakiegoś roku z pierwszymi sukcesami na koncie. Jeśli chcesz dołączyć do klubu - Pierwszego w województwach zachodnich i drugiego w Polsce to zapraszamy. Daje na początek 20% zniżki i 14 dni na spłatę w ori. 4 dni w tygodniu poświęć na szkolenie razem z nami. Napisz do mnie na Konsultant Oriflame Brojce na FB.