Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11111

Jest jakieś wyjście?

Polecane posty

Gość gość11111

Hej,mam na imię Agnieszka i w tym roku kończę gimnazjum. Mam problem ze sobą.Nie umiem siebie zaakceptować .Nie podoba mi się nic w sobie ,serio...dodam ,że jestem gruba!!!.Źle to wpływa na mnie,bo czuje że jestem nikomu nie potrzebna.Czesto czuje się smutna ,pomimo że mam przyjaciół .Mam wrażenie ,że każdy mnie obgoduje i wgl.Chodzenie do szkoły, to dla mnie męczarnia xd .Dodam ,że jestem bardzo spokojna i raczej nie lubię się wyróżniać z tłumu wręcz unikam tego :) . Ps. Nie wiedziałam ,jak to napisać ! Czy powinnam coś z tym z robić?Bo nie wiem,czasem myślę że to chwilowe ale tak jest zawsze xd . Nie chce aby tak było, bo dużo na tym tracę!!! POMOCY LUDKI :(

Gość gość
Miałam to samo całą szkołę. Gimnazjum, liceum początek studiów. Z wiekiem przechodzi, teraz jestem tancerką w klubie nocnym i uwierz, facetom podoba się mnóstwo rzeczy w kobietach, wcale nie musisz być idealna. Czasem coś niedoskonałego będzie tym, co zauroczy mężczyznę. Młodzi ludzie są głupiutcy, nie marnuj na zastanawianie się nad tym życia, ciesz się nim ;)

Gość gość
Jeśli xle sie czujesz, bo jestes gruba, to na pewno przy odrobinie starania możesz schudnąć. W młodym wieku trzeba tylko troche uważać na jedzenie i np. chodzić na spacery, a waga spadnie. Jeśli masz przyjaciół to super, trwaj przy nich, widocznie lubia Cie taka jaka jesteś. A każdy człowiek czasem ma doła i czuje smutek, to jest zupełnie normalne. bądź dla siebie dobra, nie katu się złym mysleniem o sobie, spróbuj polubic siebie i pozwolić sobie na niedoskonałość.