Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikomu na mnie nie zalezy i przez to czuje sie do niczego

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory wydawało mi się, ze jestem dosc atrakcyjna bo jednak ogladaja sie za mna czasem na ulicy, czy nawet zdarza sie,ze podchodza, aczkolwiek teraz popadlam w straszne kompleksy :( Z tego powodu, ze w krotkim czasie byłam w dwoch zwiazkach. Nie poszłam z nimi do lozka od razu, ale seks byl i obojgu sie znudzilam i mnie olali :( Teraz czuje sie strasznie zle, brzydka i w ogole beznadziejna, malo interesujaca jako kobieta... Ogolnie to strasznie sie czuję, a kiedys bylam w miare pewna siebie i wesola. teraz to nie chce mi sie zyc doslownie, czuje sie beznadziejnie.Tak sie chcialam wygadac chocby wirtualnie :(

Gość Smoku
Myślę, że ta intensywność wydarzeń w tych dwóch ostatnich związkach sciśnięta w krótkim czasie wpływa na Twoją samoocenę. Może serducho przeżywa jakiś szok. Faceci kiedy uciekają, to dlatego, że się boją. Jak mali chłopcy, którzy strącili doniczkę z parapetu ;)

Gość gość
No wlasnie, dwa odrzucenia w ciagu kilku miesiecy to jednak dla mnie za duzo :( I tak nigdy nie mialam wysokiej samooceny, ale uwazalam sie za dosc atrakcyjna, a teraz to juz w ogole czuje sie brzydka i aseksualna :O Nawet skonczylo sie na tym, ze biore od tygodnia tabletki uspokajające... A nigdy czegoś takiego nie bralam. Nawet ostatnio mnie ktoś podrywal kto mi sie calkiem spodobal, ale nie pozwolilam sie poderwać bo kolejne rozczarowanie to by bylo juz za wiele... NIe wiem, musze chyba od tego odpoczac jakis czas, ale jest mi ciezko

Gość gość
Ty lepiej pomyśl w jakim stresie musi być tych dwóch, których przeleciałaś tak bezlitośnie jednego po drugim :( Oni mało, że uciekli to jeszcze w domu siedzą i nawet przez okno się boją wyglądać :P

Gość gość
I tak sobie myślę, ze ja może nie zasługuję na miłość? Ale jakoś kiedys, wcześniej miałam do niej wiecej szcześcia... Wiec co się stało? Moze stalam się jakas beznadziejna, czy juz im sie nie podobam... Ale z kolei sie ogladaja za mna , nawet chyba bardziej niz kiedys mowia, ze niby jestem ladna. Ale jakos przez to wszystko kompletnie sie taka nie czuje. Czuje sie do niczego

Gość gość
17:58- no tak, jacy oni biedni :( Tyle, ze to oni mnie odrzucili, wiec glupi zart