Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie to swoje cholerne 500 plus

Polecane posty

Gość gość
to mam dla ciebie ból dupska my mamy dzieci i pracujemy i pincet otrzymujemy :-p więc nawet jak PO przejdzie i dadzą pincet tylko pracującym to sytuacja dla mnie się nie zmienia więc hura hura rząd 500 da :-p I biada tym co pincet wycofają bo więcej już nigdy do koryta się dopchają idiotki skończone a z resztą ja nie głosowałam na pis a wygrali i kolejne wybory też są ich tak że nie ma o co dupy ściskać A dodam w nawiasie idiotkom i debilkom ze pincet jest rok moje najmłodsze ma 4 lata więc wara ode mnie bo ja sobie bez tego super radziłam i jak zabiorą płakać krwią nie będę a wam niech żal dupska roznosi i życzę wam tego samego co wy mi :-) mama wielodzietna :-)

Gość Fajnie jest
Dawniej nie dawali 500+ i wychowałam z mężem dwoje dzieci.Mają wyższe wykształcenie, dobrą pracę i własne mieszkanie.Teraz mają po jednym dziecku i maja w d***e 500+

Gość gość
ja mam dwójkę dzieci dostaje 500 plus na jedno gdyby dawali 10000 plus w życiu bym się nie zdecydowala na trzecie dziecko dziecko to nie tylko pieniądze zaznaczam że pracuje

Gość gość
także własnie dużo osób dostaje 500+ i się nie rozmnaża i nie powinno ich dostawać bo przecież założeniem pisowców było dawanie 500+ i dalsze rozmnażanie się.

Gość gość
no własnie, 500+ winni dostawać ci co od kwietnia ub. roku odkąd wprowadzili 500+ dodatkowo sie rozmnożyli jeżeli nie to zabrać im te 500+, bo przecież ideą pisowców jest rozmnażanie się a nie prowadzenie hulaszczego trybu życia z pobieranego 500+

Gość gość
też jestem za, jak dostają 500+ to mają się rozmnażać, a nie wydawać na głupoty te 500+, nie rozmnażają się zabrać im, wtedy będa z rozłożonymi nogami leżeć dotąd aż sie zapłodnią, a jak chłop nie daje rady to niech pisowce zatrudnią dodatkowych samców do ich zapładniania

Gość gość
popieram

Gość gość
Ja nawet jakbym dostala to 500 + albo i k***a 4000 zl co miesiac bez pracy za darmo To i tak bym nie urodzila bachora a zwlaszcza wiecej j******h bachorow Maz i tak moze zdradzic, bachory chore albo debilne z ADHD, cialo na zawsze zniszczone... Kasa tu nic nie da. A zapewne bedzie tak ze jak rzady PISu sie skoncza to odbiora Wam te pinset + i DUPA !!! Obudzicie sie z rekami w nocniku !

Gość gość
Ja ostatnio usłyszałam tekst od sąsiadki ze państwo na coś tam nie ma ale na 500+to maja niby racja ale jak jej dwie córki biorą kindergeld bo mężowie w Niemczech pracują to już jej nie przeszkadza .

Gość gość
Ja i mąż pracujemy, miesięcznie mamy 9 tys i bierzemy 500+na drugie dziecko. Dają to biorę, dlaczego miałabym z tego zrezygnować? Bo ktoś inny nie dostaje? A co mnie interesują inni.

Gość gość
09:38 popieram czy weźmiesz czy nie i tak wszyscy na to pracujemy .Moja stara ciotka narzeka ze z jej pieniędzy na to biorą a jak miała małe dzieci to jej nikt nie dał .To fakt ale z drugiej strony wujek był policjantem i mieli mieszkanie z przydziału i je wykupili za śmieszne pieniądze bo bodajze 3000 zł za duże 3pokoje kuchnie łazienkę. I jakoś wtedy nie mówiła nie niechcemy bo to niesprawiedliwe.Wtedy takie kosztowało ok 60 tys .dziś po 15 latach 240 tys.Sorawiedliwosci nie na świecie a jak ktoś coś legalnie daje to dlaczego by nie brać