Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wmówiona miłość?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, zwracam się do was z problemem, bo mam nadzieję, że dostanę dojrzałe i mądre odpowiedzi. Sprawa jest dość skąplikowana. Więc tak... Jesteśmy już od 2 lat razem, i ogólnie niezbyt ciekawie dzieje się w naszym związku.... Mój chłopak ciągle mi wmawia, że go oszukuje ( w różnych tematach np. twierdzi, że wole koleżanki od niego, co oczywiście jest nieprawdą ). Przez to często się kłócimy, właściwie codziennie. Czasem jest dobry dzień, kiedy jest właściwie "związek idealny" ale jest tak może raz na 2 tygodnie. Jak się już spotkamy to jest też wszystko idealnie, on mnie przeprasza, że mi niewierzy i mówi, że więcej tego nie bedzie robił, a jakiś dzień po spotkaniu sytuacja się powtarza i znowu jest kłótnia. Tak wogóle to on mi się niezbyt podobał. Teraz jakby to akceptuje, w sensie nie zwracam uwagi na jego wygląd. Tak, wiem głupia jestem, że sie pakowałam w coś takiego, no ale co zrobić.... Najgorsze jest to, że jakby nie umiem od niego odejść. Czuje się z nim mega związana :/ Moje pytanie polega na tym czy ogólnie jest sens bycia w takim związku? Czy tak właściwie to ja sobie tylką tą miłość wmówiłam? Bardzo proszę o pomoc... :(

Gość gość
wmówiłaś sobie miłość do faceta który ci się nie podoba, pogoń go bo wyjdziesz na wariatkę