Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie_pytanko

Co sądzicie o facetach typu sebix?

Polecane posty

Gość takie_pytanko

Mam tu na myśli chłopów nierozwijających się w sferze zawodowej zadowolonych z tyrki na budowie, magazynie, kurierce czy tam innym call center. Okazjonalnie dilerka. Weekend wypełniony w stylu samczym: wyjazd z piwskiem w ręku na mecz by następnego dnia na kacu ze łzami uczestniczyć w obchodach historycznych ku pamięci żołnierzy wyklętych (wszystko utrzymane w patetycznym tonie i z obecnością prezydenta). Czy mają szansę na zmianę w odpowiedzialnych ojców i głowy rodziny?

Gość gość
nie szanuje ich

Gość gość
Maja. Mój mąż taki był. Tzn nie aż taki typowy sebix ale jeździł na mecze lubił się lac z innymi. Poznaliśmy się urodziłam dziecko mąż zerwał wszelkie kontakty z kretynskimi kolegami, podjął pracę, skończył szkole i zaczął się rozwijać. Jest najlepszym ojcem dla naszych córek

Gość gość
nie interesują mnie tacy; zresztą oni mają swoje wiolki i inne nikole każdy ma swój target

Gość gość
ale nie sposób uniknąć ich natarczywych podrywów

Gość gość
sebixy won z polskich stron

Gość gość
A co jest zlego w byciu kurierem? Moj Maz jest, zarabia calkiem niezle, radzimy sobie jakos. To znaczy ze jestesmy Sebix i Karyna? Nie ma to jak schematyczne myślenie