Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2017 Tylko dwóch mężczyzn zna moją ci/pkę to mąż i ginekolog.Zawsze chodzę do jednego i mam z nim dobre stosunki.Nie mam przed mim intymnych tajemnic,on doradza mi antykoncepcję i bada mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2017 Ja pokazuję ci/pkę tylko mężowi i mojemu ginowi.On doradza mi w sprawie antykoncepcji i bada ci/pkę.O wszystkich dolegliwościach go informuje,a on daje mi rady,Stad też mąż wynosi korzyści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2017 Tylko dwóch mężczyzn oglądają moją ci/pkę to mąż i ginekoloh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 8, 2017 zaraz to znaczy że zdaniem niektórych po dostaniu papieru że jest gino ich kastrują czy co ?:P:P ? bo zabawne jesteście z tym że jak zostaje gino to przestaje być facetem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Czerwiec 16, 2017 Ginekolog, podobnie jak spowiednik czy terapeuta, to ktoś, kto zna nasze najintymniejsze tajemnice, towarzyszy nam w problemach.Dlatego łatwo taką relację pomylić z zauroczeniem czy zakochaniem.Ja np.bardzo wiele zawdzięczam swojemu lekarzowi.Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że to co czuję to tylko głęboka wdzięczność.A profesjonalista nigdy nie będzie przekraczał pewnych granic-dopóki jesteś jego pacjentką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Lekarz musi dotykać ci/py gdy wykonuj***adania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach