Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noż porażka ;(

Polecane posty

Gość gość

Cześć, postanowiłam zrzucić kg po urodzeniu dziecka. Żeby nie było to tamto poszłam do dietetyczki. Dała mi dietę taką chyba nie nie rygorystyczną (np. 3 kromki na śniadanie), na której miałam chudnąć 1 kg na tydzień. Pierwsze dni to była porażka, ale potem trzymałam się diety rygorystycznie (waga do odmierzania porcji i te sprawy). Zaczęłam mieć obsesję na punkcie jedzenia, patrzyłam na zegarek czy to już (normalnie jadłam 3 razy na dzień. Tu miałam 6 i nie mogłam tego ogarnąć), jadłam i wściekałam się po zjedzeniu porcji, że tak mało, miałam wrażenie, że się głodzę, zaczęłam się bać głodu. W efekcie przez 1,5 tygodnia byłam głodna (zwykle jadałam do syta, co nie oznacza przejadania się), zła (odstawiłam słodycze) i zaczęłam mieć huśtawki nastroju. Gdy po tygodniu (tego z niepełnym trzymaniem diety) stanęłam na wagę - wynik zero zmian, zrozumiałam. Ale gdy po następnym tygodniu waga nadal pokazała zero różnicy, to się popłakałam i zdołowałam i dałam sobie spokój. Bardzo żałuję, że to w ogóle zaczęłam, bo nie dość, że teraz czuję się beznadziejnie, bo wyrzuciłam 150 zł i okazało się, że nie mam wolnej woli na tyle, żeby trzymać się wytycznych, to jeszcze nasiliło mi się jedzenie kompulsywne. Słowem, jak tylko poczuję się głodna to wpieprzam jak leci a ja czuję się jakby ktoś miał mi zabrać jedzenie, a ja zaraz miałabym głodować. Efekt jak na razie: 2 kg na plusie ;( Nie wiem, co ze sobą zrobić.

Gość gość
Ile ważysz i jaki wzrost? Jaka kaloryczność diety? Podaj przykładowe menu. Ćwiczysz coś?

Gość gość
80 (teraz 82 ;( ), 176 cm. Kaloryczność ok. 1900. śniad: 3 kromki z indykiem+ogorek kiszony, 2 śniad.: owsianka z 4 łyżek płatków z jabłkiem obiad: ziemniaki, ryba, leczo podwieczorek: zupa 300 ml kolacja: sałatka

Gość gość
ćwiczyć nie mogę (wskazania lekarskie)

Gość gość
A ile czasu trzymałas się faktycznie diety?? Mam wrażenie że bardzo krótko. a wcześniej jak jadłaś?

Gość gość
Diety strikte trzymałam się 1,5 tygodnia. Wcześniej jadłam inaczej: dużo więcej owoców, mniej chleba, dużo mniej mięsa, warzyw porównywalnie, ale inaczej ułożone. Do tego masę słodyczy. Może 1,5 tygodnia wydaje się nie dużo, ale to było min. 1/3 kalorii mniej. Minimum.

Gość gość
A co dietetyczka powiedziała ci na taki a nie inny efekt?

Gość gość
no przecież nie poszła bo się wkurzyła! I słusznie. Kto daje 3 kromki chleba człowiekowi któremu nie wolno ćwiczyć?!

Gość gość
To dopiero zabrzmi głupio, ale nie kontaktowałam się z nią. Próbowałam pisać maila, ale wydawał mi się żałosny (ot, kolejna lebiega, która nie ma silnej woli), tym bardziej, że byłam b. rozdrażniona, więc wolałam nie napisać nic, niż przemycić coś agresywnego (pasywnie lub nie). Głupio mi było :/

Gość gość
Podczas diety waga mi się nie zmieniła. Dopiero jak odstawiłam zaczęłam tyć. 3 kromki jadłam normalnie. Kolejne posiłki są mniej kaloryczne niż moje dotychczas. Do tego karmię, więc nie mogę zejść ani z kalorii drastycznie (choć w sumie zeszłam), ani ze składników odżywczych (po to właściwie poszłam do dietetyka, żeby nie zaniedbać składników odżywczych)

Gość gość
Najbardziej smuci mnie fakt tego rozbuchanego apetytu. Po porodzie zeszłam do 83 kg, potem 81, 80 przed dietą i teraz znów 82 :( Co będzie dalej?

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Gość Ania Q
Wspaniałym dodatkiem w celu szybkiego chudnięcia i przy tym poprawiania cery jest ciepła woda z cytryną o poranku, Działa cuda bo sama testuje od 1,5 miesiąca. czuje dzięki temu więcej energii i moja cera się znacząco wygładziła. Ocywiście taka woda przyspiesza znacząco nasz metabolizm tak jak mówią http://dietoholicy.pl i muszę się z nimi zgozić. Dali mi ogrom wspaniałej wiedzy i dosłownie takich metod ze nikt z was pewnie o nich nie słyszał... dużo by tu pisać. zapiszcie się i korzystajcie z ch wspaniałej pracy. Szacunek dla http://dietoholicy.pl ze jednak dalej istnieją takie strny gdzie na prawdę starają nam się rpzekazac rzetelną i sprawdzoną wiedzę!