Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka z pracy ma 46 lat i jest w ciązy..szok

Polecane posty

Gość gość

dzis sie dowiedzialam ,ze jest w ciązy i nie bedzie juz pracować bo musi isc na l4. ona ma troje doroslych dzieci juz bo w wieku 21 lat,18 i 14 i teraz taka wiadomość.bardzo sie martwi o te ciąze i jak sobie poradzi a ja nie wiem jak ja wesprzec. czy wg was ciaza w tym wieku moze byc blogoslawienstwem?pieniądze mają z męzem więc sobie poradzą finansowo ,ale ciaza w tym wieku jest ryzykowna .

Gość gość
Musi dać sobie rade. Kobiety sa silne wbrew pozorom.

Gość gość
Ma dorosłe dziecko w wieku 14 lat :D :D :D

Gość gość
18 tez dorosly w ch.uj,faktycznie szok,za kobieta jest w ciszy,cis wrecz niespotykanego.

Gość gość
w tym wieku na pewno bym nie urodziła, usunęła, chociaż znam jedną co urodziła w wieku 46 lat, natomiast druga w wieku 54 lat - tak, tak, i to nie po jakimś leczeniu tylko myślała, ze przekwitła jak nie dostawała misiaczki kilka miesięcy, tj. w 4-5 miesiącu dopiero się dowiedziała, że to ciąża. Także jak ktoś mówi, że urodzi jedno po drugim dziecko i później będzie miał spokój to się dziwię, tym kobietom, że takie pewne, że będą mieć spokój.

Gość gość
Teściowa mojej kuzynki urodziła zdrowego syna kiedy miała 51 lat. Donoszona ciaża. Masz okres, współżyjesz, nie stosujesz anty - licz się z ciaża.

Gość gość
A co w tym takiego niesamowitego ? 46 lat to nie starość. Płodna była, był seks bez zabezpieczenia, jest ciàża. Też mi sensacja.

Gość gość
Nie jest najgorzej właśnie dlatego że to kolejna ciąża gdyby to była pierwsza to ryzyko duże a tak wiadomo że trzeba bardziej o siebie dbać ale da rade.

Gość gość
Ale jakie ryzyko jakby to była pierwsza ciaża ? Co to za różnica ? Komórki jajowe ma tak samo stare rodzac 4 dziecko w tym wieku, niż by miała rodzac pierwsze. Prosze mi to wytłumaczyć.

Gość gość
To jeszcze młoda babeczka autorko. Moze spokojnie rodzic i na bank bedzie szczesliwa

Gość gość
46 lat i młoda, czy ty jesteś normalna, bo jak przekroczy 50 to zacznie odczuwać różne dolegliwości, także zostało je 4-6 lat i to ma być młodość,nienormalna jesteś

Gość gość
Jak się bzykała to zaciążyła.To normalne.