Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponad dwadzieścia lat małżeństwa, pretensje i wymagania męża.

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio mąż coraz częściej zaczął się domagać seksu. Mówi mi w ten sposób, nie będzie seksu nie będzie pieniędzy na fryzjera, kosmetyczkę i ciuchy, dbam o twoje ciało to chce sobie to ciało poużywać. Często całuje mnie i chce to robić. W każdy piątek i sobotę po 22 już się domaga byśmy się zamknęli na dwie godziny w sypialni. No i ja chcąc nie chcąc ulegam mu. Czasem nawet w niedzielę nad ranem mu się oddaje. Wtedy chodzi jak nowonarodzony, mówi, że tego mu było trzeba ale ma do mnie pretensje, oto, że urodziłam mu tylko jedno dziecko. Córka, która jest już dorosła ma swoje dzieci, w tym jedno z poprzedniego związku i oprócz tego troje ze swoim mężem, który pracuje u mojego męża w kancelarii. Mąż wyswatał córkę, ze swoim pracownikiem z kancelarii. Stwierdził, że to idealny partner dla niej. Ostatnio podsłuchałam ich rozmowę jak namawiał swojego zięcia, by córka oddała nam swojego pierworodnego, by ten zmajstrował jego córce jeszcze jednego brzdąca. Nie mogłam w to uwierzyć. Potem mi mąż powiedział, że on całe życie miał córkę, nie mógł się zrealizować jako ojciec i teraz przy wnuku (który nie zna ojca) może sobie to zrealizować a ja muszę się podporządkować to on w końcu daje pieniądze, bym miała ciepło w domu i ma taki kaprys. Kolejnym pomysłem by wtrącić się w życie córki to namawiał ją, by zrezygnowała z pracy przedszkolanki i poświęciła się dla rodziny. Raz jak pojechaliśmy z rodziną córki na wczasy nad morze to najpierw młodzi szli do siebie się kochać a potem ja z mężem bo na zmianę zajmowaliśmy się dziećmi.

Gość gość
Chyba się nudzisz :-)))

Gość gość
O co ci chodzi, wolalabyc zeby maz mial kochanke czy chodzil do prostytutki?

Gość gość
marna prowokacja...