Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

które przedszkole wybrać ? bardzo trudna decyzja

Polecane posty

Gość gość

Syn chodził dwa lata do żłobka niestety nie dostał się do przedszkola w tej samej placówce tak jak większość dzieci z jego grupy(przedszkole publiczne ). Do przedszkola mieliśmy 4min spacerkiem. I teraz tak jest obok tego przedszkola drugie. Nie byłam tam jeszcze ale z tego co słyszałam bo ma nieciekawe opinie. PRL , kiepskie jedzenie. Jedyny plus że blisko. Syn znajomych tam chodzi i jest zadowolony. Drugie przedszkole jest 3km od naszego domu. Większość dzieci z grupy syna pójdzie właśnie tu z takich wstępnych informacji. Ma być nowa wyremontowana sala wszystko na warunkach jak był w żłobku. Chodzę na 7 do pracy i jak prowadziłam rano syna to wstaje 5.15 bo różnie to rano bywa i z humorem itp. Mąż pracuje na zmiany więc też prowadził czy odbierał syna. Czasem odbierał dziadek. A teraz przy jednym aucie będzie problem. Albo ja albo mąż będzie odbierał. No pracujemy na innych kranach miasta. Syn zawsze był do 14 w przedszkolu zawsze ktoś to odebrał wcześniej. Czy mąż czy dziadek. Rzadko ją po 15. Mam dylemat. Z jednej strony warunki i koledzy mnie przekonują co do drugiego przedszkola ale z drugiej strony odległość mnie przeraża bo przyzwyczajeni byliśmy do czegoś innego. O 16bylismy po obiedzie i mieliśmy swój czas a teraz już będzie to przesunięte.

Gość gość
Czy mógł by ktoś wyrazić swój opinie?