Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam pomóżcie mi nie wiem co się ze mną dzieje

Polecane posty

Gość gość

Od około półtorej miesiąca boli mnie podbrzusze non stop, podczas stosunku tez ale tylko podczas "głębszej penetracji". Mam okres dokładnie 4 dzień jednak jest on bardzo skąpy zawsze miałam morze krwi i leżałam w łóżku teraz już prawie w ogóle nie mam krwi i w pierwszy dzień było tyle co w czwarty. Zawsze bolą mnie piersi od połowy cyklu jednak teraz mimo okresu dalej je czuje (mniej ale jednak czuje ze są wrażliwe). Zawsze z chłopakiem się zabezpieczamy prezerwatywa nigdy nam nie pękła dodatkowo stosujemy stosunki przerywane. Strasznie się tym stresuje bo nie wiem co to jest i w ostatnim czasie szukam wszędzie co to jest i boje się ze jestem w ciąży albo jestem na coś chora kobietki powiedzcie mi co to może być?;((

Gość gość
Dziewczyno, naprawdę pytasz o takie rzeczy na Kafe? Od kiedy tu siedzą wykształceni lekarze, którzy udzielą odpowiedzi? Do lekarza idź, skoro nie wiesz, co się z Tobą dzieje :D. Współżyjesz z chłopakiem, ale za głupia jesteś, żeby iść do lekarza?

Gość gość
W sumie, nie trzeba być mądrym, żeby współżyć...

Gość gość
Idź do lekarza. Może masz jakaś infekcje albo coś takiego.

Gość gość
Gimnazjalistko konsumuj dalej piz.ę.

Gość gość
Można przecież rżnąć głupa

Gość gość
Liczyłam ba to ze ktoś mi odpowie, jesteście strasznie chamscy, jeżeli gimnazjalistka ma 18 lat, to chyba ominęło mnie coś :))))) bez pozdrowień