Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysły na ciekawy temat

Polecane posty

Gość gość

Wpisywac

Gość gość
Albo tutaj. bo ja nie mam pomyslu. wpiszcie pomysl uzasadnijcie i sprawdzimy w praktyce Czyli juz nie tutaj

Gość gość
Nie musi byc tytul. zacznijmy od dzialu. np dzial z prawikami zwany przekornie ero

Gość gość
Nikt nie ma pomyslu? to skad koorfa topik na topiku kazdy jeden ciekawszy niz atrefa 11

Gość gość
sprubojmy wziac i polaczyc to co ciekawe w jednym supertopiku wspolnym publicznym wolnym od wad kuszy smofa petrova pravika i innych celebrytow

Gość gość
Sprubojemy? zobaczymy o czym sie dobrze gledzi zalozymy wlasne forum i wyslemy generatornie postow i zyskow zerujacych na kobiecym organizmie tam gdzie ich miejsce czyli do mopsu

Gość gość
Nie? to sie kooorfa piertolta cwele maszkary pasztety i reszta odpadow produkcyjnych na tym kooorfa forum dla wlascixieli forum

Gość gość
Niech wam stragamowe cebulaki po pr marketingu sieciowym informatyce paru glebszych i rpoochanku z waszymi mamami babciami corkami siostrami g****ie na nieletnich pociechach dalej robia wode mozgu.

Gość gość
To juz koorfa jest taki bezczelne ze mnie zaczyna wkoorfiac. siedzi peeesda jedna z druga i tworzy te arcydziela o ile akurat nie liza se peesd w kiblu albo po jajach reklmodawcow.

Gość gość
Nic tylko wziac siekiere i was zatluc zanim zrobia z was kompletnych kretynow. chociaz wolalbym ich zatluc. te cala zgraje skoorfialyxh cynicznych krotkowzrocznych l*******gow z gebami zakneblowanymi mamona

Gość gość
Czytacie to wy sprzedajne koorfy.? bez obawy najpierw sie troche z wami zabawie. bedzie kupa smichu z ogladania jak wracacie tam gdzie wasze miejsce czyli na dno jak z wami skoncze to bedziecie pilnowali swojego moejsca w szeregu jak teraz dobrych stoaunkow z kim trzeba.

Gość gość
Na waszym miejscu zrzeklb sie praw rodzicielskich bo to nie bedzie mile byc waszym bachorem zreszta dostana wybor pewnie i tak was nie trawia. jak im da. zarobic bez waszej protekcji i wysluchiwania jacy z was kooorfa zakepisci rodzice to was pozarzynaja we snie

Gość gość
I wcale im sie nie dziwie bo z was banda cymbalow. pewnie codziennie marza o tym ze zostali adoptowani nieszczesliwym trafem przez was. bezmozgixh konformistow txhorzy nadetych fajansiarzy zbokow manipulantow i cwaniaczkow hauturnikow odgrywajacych cudze numery

Gość gość
Ktoś tu ma schizofrenię ;)

Gość gość
Wy nie robicie dzieci wy je kupujecie. potem w nie inwestujecie wystawiacie w gablotach niszczycie odzieracie ze wszystkiego co ma wartosc robicie zombiakow jakimi sami jestescie.moglbym dluzej madrzej o bardziej ortogramatycznie ale piertole was w czapki zlsmasy

Gość gość
Nie ktos i noe scizofrenie tylko wy i przepiertolone ja skonczylem z tlumaczeniem odwolywaniem sie do rozumu i sumienia ktorych nie posiadacie odwolsm sie do nskwyzszej instancji vzyli waszej doopy i czubka nosa

Gość gość
forum dla kobiet koorfa i co jeszcze? polska dla polakow? lamcuch dla psa? chooj ci dla dooopy?

Gość gość
Codziennie mnie przrsladuja wasze szczerzave sie synchroniczmie od do chhoj jeden raczy wiedziec z jskiego powodu mordy . kooorfa to mi burzy harmonie swiata a na dodatek rzepoli skrzypek na dachu. brakuje tylko time to say goodbay

Gość gość
Goodnight poki co

Gość gość
czas zapolowac