Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrulka0

zarazenie świerzbem

Polecane posty

Gość sandrulka0

hej, jesli moj facet zarazil sie od kumpla swierzbem i zaczal juz leczenie to czy ja mam tez sie leczyc? nie mam narazie zadnych objawow

Gość gość
koniecznie! wszyscy którzy mają częsty kontakt z zarażonym muszą się leczyć tak samo! a czym się leczy, tak z ciekawości? przerabialismy temat w zeszłym roku, dlatego pytam :)

Gość sandrulka0
bez recepty dostal novoscabin, podobno skuteczny. no coz, to chyba musze kupic nowe opakowanie i tez zaczac stosowac:/

Gość gość
my też to stosowaliśmy :) po ok. 3 tyg było ok, ale trzeba systematytcznie stosować i na pewno przydadzą się Wam leki przeciwalergiczne

Gość gość
HSlucham? Swierzb?! W XXI wieku? Masakra !!!!! Co.za syf trzeba miec zeby wychodowac swierzb a pozbiej zarazac... z ciekawosci jakie wojewodztwo?

Gość gość
Nie trzeba mieć syfu żeby złapać to dziadostwo. Jestem pedantką i sprzątam każdego dnia. Mimo to, świerzb do mnie zawitał. Walczę już trzeci miesiąc, a efekty są znikome. Dla Twojej wiadomości mądry gościu, w moim mieszkaniu wygląda jak w laboratorium. Nie oceniaj, jeśli się na tym nie znasz. Nikomu nie życzę walki z tym dziadostwem, ale Ty chyba powinieneś tego doznać, aby trochę spokornieć.

Gość gość
Ty jesteś świerzb

Gość gość
Wbrew pozorom 21 wiek a rozne choroby szaleja.. W kazdej szkole czy przedszkolu wszy i owsiki