Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świnkaPP

Te wszystkie wasze dylematy

Polecane posty

Gość świnkaPP
gość wczoraj Bo jestem bardzo płochliwy i mało kto potrafi mnie oswoić. xxxx gość wczoraj Pisałem już o tym. Nie opisujemy tu konkretnego przypadku, to po pierwsze. Ponadto nie jestem w stanie ująć wszystkiego, nikt nie jest. xxxxx gość wczoraj Z pewnością tak, ale wiesz ile radości wnoszą w nasze życie? Zwłaszcza jak są małe. Gdy dorastają różnie to bywa. :) Zawsze jednak pozostają naszymi dziećmi. Wiem, bo mam rodzeństwo, które w przeciwieństwie do mnie potrafiło ułożyć sobie życie rodzinne, a ja poniekąd czuje się jak ojciec. Bylem od samego początku świadkiem jak ich dzieci dorastały. Nie bardzo jednak rozumiem dlaczego wspominasz o dzieciach?

Gość świnkaPP
gość dziś Owszem, strasznie niemądre są tu wątki. Wydaje mi się, że spora ich część jest tylko wybrykiem, wynikiem wygłupów. Inne faktycznie mogą być celowym zabiegiem osób, które współtworzą to forum. Było by to nawet logiczne. Wywołując kontrowersje pobudzamy ludzi do żywiołowej reakcji, a tym samym wzmaga się aktywność na forum, a co za tym idzie rośnie liczba wyświetleń i kasa z reklam płynie. Kłopot w tym, że traci się wartościowy narybek na rzecz zwyczajnego motłochu. Ten jednak nie stroni od głupich uwag i tematów, a tym samym sam napędza kontrowersje. Efekt? To forum i nie tylko to stało się miejscem mało ambitnym i kulturalnym.

Gość gość
Dzien dobry autorze! Musisz byc fajnym i wartosciowym facetem. Nie przejmuj sie glupimi komentarzami i nie bierz wszystkiego na powaznie. W calym zyciu dokonujemy wybory i nie zawsze sa one latwe. Czasami wygrywa serce z rozumem :-)

Gość gość
świnkaPP dziś uważasz tą swoją płochliwość za wadę czy raczej zaletę ? (zważywszy na fakt że czujność i spostrzegawczość to raczej zalety). Nadmierna analiza i brak zaufania to blokady, które mogą stawiać cię świnko w niekorzystnym świetle, i nawet marchewka nie pomoże :)

Gość gość
swinko tule Cie mocno. Wiecej wiary, optymizu i usmiechu na codzien Ci zycze! Piszesz jak zawiedziony, zgorzknialy, samotny mezczyzna. I to sie czuje. I wszystko wiedzacy :-)

Gość świnkaPP
gość dziś Gdyby tak było w istocie, to z pewnością nie był bym sam. ;) gość dziś Owszem pewne rzeczy mnie blokują, ale odpowiednio podana marchewka z pewnością była by lekko strawna. :D gość dziś Wszystkiego to ja nie wiem, ale trudno mnie oszukać. Tak mi się przynajmniej wydaje. :)

Gość gość
Swinko, tak jest czesto, ze wrazliwi mezczyzni sa samotni. Idealu nie spotkasz w zyciu.

Gość gość
no nie wiem czy odpowiednio podana marchewka była by lekkostrawna i nie odbiła się czkawką...Lepiej smakuje gdy się o nią postarasz :)

Gość świnkaPP
gość dziś Sam ideałem nie jestem i takowego nie szukam. Gdyby jednak zdarzył się cud, to czy mógłbym pozbawić go skrzydeł? gość dziś Będąc na ogródku widać tylko nać. Nigdy nie wiesz co kryje się tak naprawdę pod powierzchnią. Wybór tej najlepszej jest okupione wielkim wysiłkiem, a i tak nigdy nie wiesz co się stanie gdy ugryziesz. :P

Gość gość
twoja czujność świnko jest nadzwyczajna ;) marchewki są zazwyczaj do siebie podobne. Znajdziesz tą której smak i zapach będzie dla ciebie idealny, tylko przeskocz ten płot (swoje blokady). Życzę Ci powodzenia i smacznego ;)

Gość świnkaPP
Przestałem szukać... marchewki są przereklamowane. :D

Gość gość
:D a więc ten płot jest za duży...

Gość świnkaPP
Zawsze można zrobić podkop.. jak karczownik. :P

Gość gość
gdzie twoja czujność :P

Gość świnkaPP
Nocą jest znacznie ograniczona. :)

Gość gość
oj świnko nocą powinna być wzmożona :) noc to piękna pora i nie przereklamowana ;) dlatego miłej nocki

Gość świnkaPP
Rozumiem, że o tej porze jesteś wyjątkowo groźna. :)

Gość świnkaPP
Dobranoc :)

Gość świnkaPP
Dziś wzmogę czujność i przywdzieję zbroję. :)

Gość gość
czyżbyś poczuł się aż tak zagrożony? :P Nie obawiaj się świnko, naucz wyrywać marchewki, lepiej smakują niż gotowce :P

Gość gość
lo matko :-(

Gość gość
swinka do chlewu :-) moze tam znajdzisz swoja milosc

Gość gość z Paryża
Przypadek #8J jestem mężczyzna(=znawcą kobiecej psychiki), wszystkie wasze problemy potrafię sprowadzić do schematu i na wszystko mam receptę. Poza tym ze kolejny związek mi nie wypalił...

Gość świnkaPP
gość dziś Niech tam sobie inni wyrywają. :) gość dziś ło natko :) gość dziś Taa.. blond piękność z ogonkiem. :P gość z Paryża Zawsze możesz zjeść sobie ciepłego kasztana. :)

Gość gość
cieply kasztan, czyli goowno?

Gość gość z Paryża
Mimo wszystko autor chyba jest nieco bardziej wysublimowany i pił do Pigalle☺

Gość gość
tylko zostaw coś Zuzce na jesień :D

Gość gość
bo co?

Gość gość
swinka musi kiszke napchac!

Gość gość
Swinka jest wspolzalozycielem forum.