Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rejs czy bardzo buja

Polecane posty

Gość gość

Był ktoś kiedyś na wycieczce na rejsie? Wiecie coś takiego np jak pływanie po morzu śródziemnym, gdzie cała wycieczka jest głównie na tym statku a czasem się tylko wychodzi na lad. Nocleg tez na statku. Czy bardzo buja? Mam chorobę lokomocyjna. Głupi problem Ale jednak problem.

Gość mistrzunio

troche buja ale czy to ważne  byłem na kilku rejsach ostatnio na Kubie z Travelinc naprawdę fajnie nie przejmuj sie bujaniem delektuj się statkiem.

Gość Mirek

Będąc na morzu bujanie jest nieuniknione jednak mając do dyspozycji fajną opcję podróży np. te z travelinc, zdecydowanie nie zwraca się na to uwagi. Zresztą przygoda na morzu to coś niesamowitego

Gość Krzysztofa
Dnia 28.04.2017 o 17:52, Gość gość napisał:

Był ktoś kiedyś na wycieczce na rejsie? Wiecie coś takiego np jak pływanie po morzu śródziemnym, gdzie cała wycieczka jest głównie na tym statku a czasem się tylko wychodzi na lad. Nocleg tez na statku. Czy bardzo buja? Mam chorobę lokomocyjna. Głupi problem Ale jednak problem.

Bardzo buja, może nawet urwać.uja.

Gość Sandi

W ubiegłym roku byłam na rejsie z travelinc i jak to na morzu warunki są różne, niemniej wrażenia niezapomniane!

Gość Kajax

Też byłam niedawno na rejsie z Travelinc i muszę przyznać, że jak to na morzu trochę buja, niemniej na dużych statkach pasażerskich mniej czujemy otoczenie niż na tych mniejszych 🙂 tak czy siak polecam w 100% opcje jakie oferuje przygoda na morzu!

Gość Janek

Żona namówiła mnie niedawno na rejs z podrozeirejsy.pl i nie żałujemy wyprawy. Morze Śródziemne okazało się być naprawdę niezwykłym i magicznym. Na przyszły rok chyba ruszamy w kolejną wyprawę!

Gość soandi

My byliśmy na rejsie z travelinc z grupą znajomych i było cudnie - bujało że hej 🙂