Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość squeen

żal mi was wszystkich

Polecane posty

Gość squeen

Cześć kochani :* Dzisiaj krótko ale na temat ;) Żal mi wszystkich tych grubych bab z przetluszczonymi włosami które harują jak chore a mają za to 2 tysiące na rękę. Żal mi wszystkich roboli którzy zamiast szampana piją tanią wódę z monopolowego obok. Żal mi was. Zamiast się rozejrzeć, pomyśleć marnujecie swoje życie. Zaraz będzie ból bo jesteście j******i zazdrośnikami i siejecie zawiść. Ale wiecie co? Mam 24 lata, ale wiem że będę wiecznie młoda. Mój partner jest bogatym głupim piłkarzem, być może go znacie, a może nie. Ale wiecie ile zarabiają tacy? Nawet marne piłkarzyki Ekstraklasy co mają 30 na karku dostają miesięcznie coś koło 40 tys. Mój zarabia więcej. Stać mnie na wszystko czego zapragne. Chcesz nową torebkę z Chanel? Proszę bardzo! Szafa wypchana od stóp do głów, czy to Gucci czy Michael Kors. I wiecie co? Oprócz zaspakajania jego męskich potrzeb i wsparcia nic więcej nie robię. A w zimę zabiera mnie do Los Angeles, wynajął już apartament. Żyje jak królowa a nie robię nic. Jakie to proste prawda? :p Pozdrawiam z centrum pięknego niemieckiego domu wszystkie zawistne osóbki. Miłego dnia :)

Gość gość
A ja myslalam, ze zaspokaja sie wzajemne potrzeby. Jak twoj maz odkryje, ze jest dla ciebie glupim pilkarzem to licz sie z innymi paniami.