Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyki

MATURA 2017 POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Zyki

No więc już w czwartek rozpoczynam matury. Zostało zaledwie kilka dni a ja sądzę, że kompletnie nic nie umiem. Naukę rozpoczęłam teoretycznie rozpoczęłam przygotowania w listopadzie bo wtedy zaczęłam uczęszczać na darmowe kursy z polskiego i matmy podstawowej. Niestety w trakcie tego roku zerwał ze mną po 3 latach związku chłopak i troszku się podłamałam co przelało się na moje przygotwania a na początku kwietnia złamałam nogę. Oficjalnie w lutym postanowiłam zdawać biologie i matematykę na poziomie rozszerzonym. Biologie miałam przez 3 lata liceum lecz zbytnio nie wymagano ode mnie jakiejś specjalnej nauki. Matmy rozszerzonej nie mam i tak na dobrą sprawę zaczęłam się do niej przygotowywać miesiąc temu. Z jednego jak i z drugiego przedmiotu jestem jednym wielkim zerem. Czy jestem coś jeszcze w stanie zdziałać aby napisać jedno jak i drugie rozszerzenie na min 60% czy muszę pogodzić się, że jestem totalnym zerem?

Gość gość
Przestań, nie stresuj się, jeżeli chcesz to sobie jeszcze jakieś kompendium przejrzyj, ale na pewno napiszesz. Nie myśl o sobie źle, glowa so góry i powodzenia.

Gość Ingun
Poucz się jeszcze teraz, raczej nic innego się nie da zrobić, żeby nagle "zmądrzeć". Jak nie pójdzie, to zawsze można poprawić. To nie koniec świata. Też piszę biolkę, ale dopiero za rok, także powodzenia :D