Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co was pociaga w facetach?

Polecane posty

Gość gość

co was pociaga w facetach?

Gość gość
wyglad i charakter

Gość gość
Piniondze ❤️

Gość gość
Chemia przede wszystkim, bez tego nie będzie nic więcej, ale żeby zaistniała chemia to musi zwrócić na mnie uwagę swoim zainteresowniem mną, muszę wiedzieć, że mu się podobam. Podobają mi się w mężczyżnie spokój, takt, opanowanie, jakaś taka powaga, to jak się patrzy, rusza. Zawsze podoba mi się ten jeden typ zachowania, charakteru i ten błysk na mój widok. Ja jestem taka wariatka i lubie opanowanych, odpowiedzialnych facetow, z pasjami, bardzo inteligentnych. I odpowiedni wyglad, ale nie szczuply, wysoki i przystojny. Lubie takich misiow z ladnymi twarzami, inteligentynymi.

Gość gość
Wygląd i kasa.

Gość gość
klata i umysł ,nie trawie chamów buraczanych

Gość gość
Opanowanie, czułość, wyczucie w tej tzw. ,,chemii" żeby nie przesadzal z wylewnoscią pod względem uczuc tylko umial odpowiednio dawkować emocje, czyli taki do tańca i do różańca..coś w tym stylu a nie taki sam zawsze że np miałby codzień mówić ,kocham" i latać za mną z kwiatkami albo być cały czas niedostępny na mnie..musi czuć ten balans, żeby dawkować mi wszystko po trochę w sensie emocji, uczuć itp. musi być pewny siebie ale nie nazbyt tylko poprostu akceptować samego siebie, nienawidze jak facet mówi sam o sobie że jest brzydki czy za chudy czy że go zadba nie chce itp bo nawet jakby w moich oczach był przystojny to przez samo to że myśli o sobie w taki sposób odejmuje sobie całą atrakcyjność, męskość. Lubie spokojnych facetów, ułożonych, inteligentnych. Ważne jest też dla mnie by moich bliskich darzył szacunkiem, jakim ja zapewne darzyłabym jego bliskich. Co jeszcze..hm oczywiście musi być zadbany, dobrze ubrany ale mam tu na myśli poprostu ubrania dopasowane do niego i kolorem i krojem, elegancki styl,ale nie że zgodnie z modą, irytuje mnie gdy facet podąża za modą fanatycznie, używa make-upu, bądź gdy jest zbyt sztywny, i zbyt taki poważny. Lubię facetów z poczuciem humoru ale jednoczesnie pełnych empatii, ciepła, z nutką wrażliwości, którzy wiedzą czego chcą. Stabilnych emocjonalnie, pracowitych, uczciwych. Co nie znaczy że chce ideała bo takich rzecz jasna nie ma, i każdy ma prawo do wad, słabości, gorszych dni, nerwów gdyż różnie w życiu bywa i nikt nie jest idealny w stu procentach ale miło by było gdyby facet mial więcej tych cech dobrych które wypisałam niż takich negatywnych :)

Gość gość
Kobiety was pociąga tylko wygląd i nic wiecej.

Gość gość
Zobaczycie ciacha to od rau zaczynacie sie do niego kleic.

Gość gość
Nieprawda, piniondze som ważniejsze :-)

Gość gość
Przedewszystkim wysoki. Długie nogi, mały tyłek. Powaga.

Gość gość
pośladeczki miam ale dupa

Gość gość
Moze byc przecietny ale -wysoki -musi miec ten blysk w oczach - musi miec poczucie humoru Ale taktowne z umiarem . Rozsadny ale i szalony taki jak ja . Dobry w lozku.Namietny. Nie ciapowaty ale tez nie chajniolem co wszystkich bije.Taki co daje nutke zazdrosci i nie odkrywa wszystkich kart przed soba.

Gość gość
nie ma facetow sa mezczyzni!

Gość gość
ciekawe jakbyś trafiła na takie chamisko jaki mi się przytrafił , to zmieniłabyś ..,,meni''odechciało by się buraka potraktuje Cię jak powietrze i zostawi z tym samej sobie,i wtedy nie wiesz czy to facet czy obcy z kosmosu:/ więc nic w nich mi się nie podoba to chamskie typy traktują kobiety jak szmaty, za każdym razem broń P,,anie jak mu ublirzysz to Cie zbeszta z blotem ,a sam może Cię poniżać , więc robię to sama niż mam trafić jeszcze raz na chamisko prostaka.Niech się męczą inne z takimi fagahujami

Gość gość
inteligencja i kasa

Gość gość
Nie kazdego mozna nazwac mezczyna. Niestety ale tak jest .Wiejszosc to zapyziale prostaki . Mezczyzna potrafi zadbac o Siebie i kobiete. Musi zachowywac jak mezczyzna .

Gość gość
dla każdej jest inny typ. .

Gość gość
Aaa i cos Wam powiem ,ze kobiety leca na kase , to noe tak. Kpbirty szukaja stabilnosci i kogos kto nie siedzi na garnuszku mamusi tylko potrafi sam o sobie zadbac****atrzymy bardziej na to jak bedzie wstanie zadbac o rodzine , jesli by wyniklo cos powaxniejszego .Ja sama pracuje ale chlop to chlop i musi w tej kwiesti tez dawac rade.

Gość gość
przecież jak spotkasz mężczyznę czy kobietę to nie wiesz ani kim ona jest czy ile posiada. decyduje chemia, to coś w niej co cie przyciągnęło np. uśmiech, spojrzenie, rozmowa

Gość gość
Ja pamietam jak poznalam dwoch panow w pracy jeden na ktorego wszystkie leca i drugi przecietny ( gorszy charakter) okazalo sie po cczasie . Z obydwoma pracuje ,lepszy kontakt z tym drugim. Byly wyglupy spojrzenia no i .... Wlasnie cos poczulam do niego.A ten ladny nie w moim typie .A wiwcie co najbardziej zadecydowalo ? Wzrost . Ja jestwm niska ale nie wyobrazam miec niskiego faceta , ten przecietny jest wysoki i wygrywa na calwj lini

Gość gość
gość dziś więc nic w nich mi się nie podoba to chamskie typy traktują kobiety jak szmaty, za każdym razem broń P,,anie jak mu ublirzysz to Cie zbeszta z blotem ,a sam może Cię poniżać , więc robię to sama niż mam trafić jeszcze raz na chamisko prostaka.Niech się męczą inne z takimi fagach*jami Co robisz sama? Besztasz się?!

Gość Allice889
Zwracam uwage na ładnych umięsnionych wysokich męzczyzn tak jak wiekszosc kobiet,a męzczyzni patrzą na zgrabne ładne kobiety ..to tak jesli chodzi o pierwsze wrażenie,natomiast do związku czy przyjazni szukałabym męzczyznę odpowiedzialnego pracowitego ale nie pracoholika,opiekunczego,uczciwego i opanowanego,silnego na tyle żeby nie ulegał nałogom i potrafił byc dla mnie oparciem w trudnych chwilach,samodzielnego nie maminsynka i mądrego...tacy budzą mój podziw

Gość gość
Może to mój fetysz, ale w moim facecie najbardziej pociaga mnie jego zapach własny, nie perfumy, najlepiej taki trochę z potem po wysiłku.. A ogólnie w facetach ważne jest to coś w ich oczach,******ch, sposobie bycia, po prostu to się czuje tą chemię unoszącą się.

Gość gość
Bo jak jest chemia, to bardzo pociąga nas zapach w nim. Tzw genetyczne spasowanie. My kobiety zwracamy uwagę, nie tyle na wygląd, to jest całość, ciepło na twarzy, sposób patrzenia, ja nie znosze furiatów, takich z byle podwodu wybuchających, chcących każdego zabić wzrokiem, agresywnych, skorych do bijatyk, łatwo dających się sprowokować, powodujących, że czuję się przy nich niebezpiecznie i nerwowo. Lubię takich, którzy reagują opanowaniem w sytuacjach nerwowych, do wszystkich odnoszą się z kulturą i taktem. Lubię, jak facet martwi się o mnie, radzi sobie w życiu, taki samiec alfa, umiejętność poruszania się w tym świecie, widać troskę wobec mnie. I to nieprawda, ze wyglãd się liczy. Musi być męski, czyli taki jak powyżej i samczy jednocześnie, żeby na mnie działał. Nie znoszę facetow, ktorzy k*******a uzywają jako przecineku, nie lubie przeklenstw. Kontroluje sie, jest silny psychicznie. Taki wktorym mozna miec oparcie, z zasadami, z poczuciem humoru.

Gość gośćhhzfu7uggh
Tez nie lubie agresorów,chamów..mezczyzna powinien dawać kobiecie poczucie bezpieczenstwa i psych i fizycz..przy nerwowym facecie kobieta będzie chwiejna niestabilna znerwicowana...ja nie powiem ze wygląd sie nie liczy bo mezczyzna musi byc zadbany przynajmniej jesli nie jest przystojny,smród fajek,alkoholu,wymiętolona koszula,tłuste włosy czy wielki brzuchol działają odstraszająco przynajmniej na mnie...dobrze jesli mezczyzna jest silny psychicznie,konkretny,opiekunczy ,nie przeklina często,nie daje łatwo poniesc sie emocjom,powinien byc zaradny no i uczciwy..to podstawa.. Podobają mi sie męzcxyzni wysportowani albo posiadający jakies zainteresowania ciekawe,inteligentni,sympatyczni,pogodni

Gość gość
5:22 Opisalas mnie

Gość Abeczkaas
Szczerosc życzliwosc optymizm ciepło serdecznosc kultura i zadbany wygląd..kiedy widze ze mezczyzna ma szacunek do kobiet i nie jest zarozumiały..

Gość gość
Lubie duże kutasy mięśnie i wypchany portwel ..to mój ideał i żeby nie był kurduplem