Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem patriotą

Polecane posty

Gość gość

I nie będę tak jak wy agresywne wściekłe nacjonalistyczne świnie z pogardą dla ludzi co mają inne poglądy niż wy śmiecie

Gość gość
ja też nie jestem xd

Gość gość
Nie dość że troll to jeszcze hipokryta.

Gość gość
gość dziś Nie dość że troll to jeszcze hipokryta. x Właśnie on dobrze mówi,takim samym tonem jak patrioci do innych ludzi więc o co ci chodzi ?

Gość gość
gość dziś patrioci to gorszym jadem sieją :X

Gość gość
gość dziś Polscy pseudo ksenofobiczni patrioci to porażka:(No popatrz na lewice i ludzi za nią,oni tak nie klną i nie są agresywnymi śmieciami jak polscy sratroci :D

Gość gośćśćć
wystarczy spojrzeć na twoją wypowiedź i od razu widać że jesteś gorszego sortu :D nazywasz ludzi śmieciami, świniami a sam jesteś 100 razy od nich gorszy :o

Gość gość
A huuy nas obchodzi kim ty jesteś czy nie jesteś! Idź się pożal do telewizji trwam,tam cię zrozumieją.

Gość gość
A ja jestem patriotą, no i fajnie.

Gość gość
Patriota=nacjonalista=rasista=faszysta 'Patriotyzm nie ma żadnego uzasadnienia moralnego - jest zbędnym reliktem przeszłości, pozostałością po czasach, gdy hordy plemienne wiodły wojny o terytorium, żywność i kobiety'

Gość Ja uważam że
Żyjemy w najgorszym okresie historii Polski

Gość DzioVani
Każdy nienawidzi każdego, to wynik zamieszania jakie do umysłów Polaków wprowadził kościół i Solidarność. Stanowi to fundament władzy. Jak tu być patriotą w kraju nienawidzących się ludzi. I tak już pozostanie, chyba że będzie wojna lub jakieś kolejne przegrane powstanie.

Gość gość
Ale Patriota musi być NACJONALISTĄ a wam nacjonalizm myli się na Narodowym SOCJALIZMEM. Gdy kupujesz polskie produkty i płacisz podatki w PL jesteś po części nacjonalistą :)

Gość gość
Głupi skurwysynu ja też nie jestem patriotą :x I pierdole na nich weźcie mi wytłumaczcie jak to jest mieszkać u was w kraju gdzie nic nie ma?Nie można powiedzieć że jest coś bo na nic was nie stać,no jak tam jest?

Gość gość
gość dziś a ty lewacka kurwo skąd jesteś?polak powinien w PL mieszkać i dbać o kraj bo jak nie to nie polak!

Gość gość
"I nie będę tak jak wy agresywne wściekłe nacjonalistyczne świnie z pogardą dla ludzi co mają inne poglądy niż wy śmiecie " x dobrze ze w tym kraju wśród tych "świń" i "śmieci" są tacy dobrzy, mili i łagodni ludzie jak ty. jesteś naszą dumą po prostu :D

Gość gość
gość dziś Tylko się nie posikaj ty prawicowy śmieciu :) Uważaj bo Ci żyłka pęknie :)

Gość gość
gość dziś powiedział prawde! jestesmy zazdrosnikami i niszczymy kazdego kto ma w zyciu lepiej to jest polska cecha. niewybaczymy sukcesu innym! wiem bo sam tego doswiadczylem.

Gość Zgadzam się również
Nigdy tego nie zrozumiecie polaczki ! to nie autor ma kompleksy a wy ! on nas leczy z tego gowna zwanego komunizmem. z tego chamstwa i prostactwa ukazuje nam jacy jesteśmy biedni i zacofani, a was to boli bo ma racje. To sztuka dla prawdziwej elity, kto nie rozumie ten jest biedakiem zwykłym szarym kowalskim, któremu z mordy piana leci na widok nowego samochodu sąsiada. Już tu widzę kilka osób które popiera autora,tak samo jak ja

Gość gość
polska i polacy to ciemny narod jestesmy 100000lat za murzynami

Gość gość
"któremu z mordy piana leci na widok nowego samochodu sąsiada." x na razie to widzę że tobie i autorowi tematu piana z mordy leci. zakompleksione wobec "wspaniałej zagranicy" małe fiutki. :D

Gość gość
Autor jest za gwaltami i pedofilia brawo nie badz patriota i miej gdzies obrone polskich kobiet!

Gość gość
Tez nie jestem patriota! Gdy widze, ze ktos gwalci dziecko nie czuje obowiazku pomocy komus. Niech polskie dzieci i kobiety ratuja polscy nacjonalisci i faszysci, ktorzy nienawidza muzulmanow tylko dlatego, ze maja inna kulture. Powinnismy oddac wybudowac nowe luksusowe domy dla uchodzcow bo zasluguja na to natomiast kobiety powinny zachowywac sie tak jak uchodzcy chca by niepotrzebnie ich nie denerwowac bo wkoncu byliby naszymi goscmi. Prawo rowniez powinno byc bardziej tolerancyjne wobec uchodzcow, ktorzy nie powinni byc karani za gwalty bo u nich jest to normalne i taka maja kulture. Jednak Polacy to rasisci, nacjolaljsci i faszysci ksenofoby islamofoby i nie chca rozwoju i normalnosci z bycia krajem wielokulturowym.

Gość gość
NACJONALIZM TO NIE PATRIOTYZM BO NIENAWIŚĆ TO NIE MIŁOŚĆ

Gość gość
gość dziś A zapomniałeś napisać o tym że ci jebani patrioci nie umieją się zachować,tworzą wojny kibicowskie,też biją kobiety,jak im ktoś wejdzie w poglądy to padaki dostają,są wyszczekani,wszędzie śmiecą,a większa połowa tych pseudopatriotów to ugane świnie co chodzą po pubach i obrażają ludzi o innych poglądach.Ja nie mówię o gwałtach przestań szukać wymówek nacjonalistyczna świnio :)

Gość gość
Wczoraj, dzisiaj, zawsze- przeciwko faszyzmowi i wojnom między narodami.

Gość gość
świnia to cię urodziła.

Gość gość
gość dziś Popieram dlatego w wyborach bede glosowal na PO bo oni sa wslanialymi ludzmi z dobrym sercem. Jestem za sprowadzeniem uchodzcow do Polski bo to biedni ludzie a w Polsce zyje sie wystarczajaco dobrze by nie lodzielic sie z innymi. Platworma obywatelska powinna sila wymuszac umieszczanie uchodzcow w prywatnych mieszkaniach jesli ktos ma troche wolnego miejsca.

Gość gość
W naszym pieknym mieście, jak zresztą i w reszcie kraju, środowiska faszystowskie bardzo lubią przedstawiać się jako “prawilne” chłopaki z ulicy, ludzie zasad, prawdziwi antysystemowcy. Jako, że duża liczba sympatyków skrajnej prawicy wywodzi sie ze stadionów, bardzo modne jest podkreślanie tych wszystkich cech, w szczególności mocno negatywnego nastawienia do policji. Jak to zazwyczaj z “prawdziwymi Polakami” bywa , rzeczywistość jest zupełnie inna od głoszonych haseł, a ich hipokryzja nierzadko bije na głowę nawet doświadczonych polityków z Wiejskiej.Tak się prezentują patrioci to agresywna dzicz według mnie