Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem patriotą

Polecane posty

Gość gość
Zydzi to najjonalisci a niemcy to wspaniali ludzie ktorzy uchronili europe przez zydowskim nazizmem

Gość gość
a jak nie ma to się może wyprowadzić gdzieś do rodziny albo znajomych żeby zrobić uchodźcom trochę miejsca.

Gość gość
Precz z patriotami tylko ludzie agresywni nazisci wychwalaja kult ochrony rodziny a tak na prawde chca mordowac innych

Gość gość
ja jestem patriotką i tolerancyjną osobą,ale nie dla uchodźców,murzynów,skośnookich,amerykanów i innych podgatunków człowieka :D

Gość gość
gość dziś ja jestem patriotką i tolerancyjną osobą,ale nie dla uchodźców,murzynów,skośnookich,amerykanów i innych podgatunków człowieka xxx HIPOKRYZJA PATRIOTYCKA ŻOŁNIERKO WYKLĘTA

Gość gość
nawet nie potraficie porządnej prowokacji wymyślić. co jak co ale "tolerancyjna" to ma być lewica a nie prawica. i to właśnie świadczy o waszej hipokryzji. tak się z tą waszą "tolerancja" obnosicie a każdemu kto ma inne niż wy poglądy to byście w tył głowi jak wasi komunistyczni idole, strzelali.

Gość gość
Dzisiejsi patrioci wszędzie się reklamują nawet jak by pojechali do UKULELE to tam też by chodzili z tym obsranym godłem,w przeciwieństwie do amerykanów,którzy jak odwiedzają inny kraj nie ubierają się w swoją flagę.Polak polakowi pomoże ale trzeźwa osoba wie że ci cali patrioci polacy to jest jedno wielkie gówno,podobnie jak lewaki :)

Gość gość
Ja jestem patriotką, kocham swój kraj, ziemie, mowę.

Gość gość
gość dziś To nie prowo i nie jedna osoba tu napisała,boli cię bo nie każdy ma patriotyczne podejście?A wy co?Nie każda tolerancyjna osoba to lewak,to wy prawicowe dupki tak grupujecie ludzi.Teraz sie nie dziwie dlaczego inne kraje z was szydzą.Może kilka was poprze ale reszta ma z was brechta,tak jak my

Gość gość
a błędy ortograficzne to też robisz w ramach walki z polskością, parszywy śmieciu? a może to po prostu jesteś idiotą który się nawet ortografii nie potrafił nauczyć ani z narzędzi do sprawdzania pisowni skorzystać?

Gość gość
gość dziś Umiesz wytykac innym bledy?Nie chce mi się łyy tu pisać,i co?No co chodź tu no chodź tu patriotko

Gość gość
"Teraz sie nie dziwie dlaczego inne kraje z was szydzą" x chyba w twojej wyobraźni lewackiego debila.

Gość gość
gość dziś "Teraz sie nie dziwie dlaczego inne kraje z was szydzą" x chyba w twojej wyobraźni lewackiego debila. XXX Umiesz zwyzywać?Prawicowa świnio pierdolona

Gość gość
xd

Gość gość
Patriotyzm to zło. Patriotyzm dzieli ludzi na grupy, zamiast ich łączyć w jedną całość. Patriota myśli przede wszystkim o swoim narodzie, a nie o całej ludzkości. Najpierw ludzi mówią o patritoyźmie, i z czasem ten patriotyzm przerasta w nacjonalizm.

Gość gość
p**do moim zdaniem Patriotyzm to szacunek i umiłowanie ojczyzny, gotowość do poświęcenia się dla niej i narodu, stawianie dobra własnego kraju ponad interesy partykularne (partykularyzm) bądź osobiste i poczucie silnej więzi z krajem. takie coś jak ty tego nie rozumie więc zamknij ryj s********u obesrany i sie nie wypowiadaj

Gość gość
Dzisiejszy patriotyzm jest cechą ludzi ziejących nienawiścią.

Gość gość
Patriotyzm to jedna z najpiękniejszych idei, jaką zrodziła nasza cywilizacja,jestem dumny, że udało mi się, przynajmniej częściowo, żyć w czasach, kiedy patriotyzm był prawdziwą wartością a dzisiaj jesteśmy świadkami okresu schyłkowego patriotyzmu,liiczne środowiska robią wszystko żeby patriotyzm zdyskredytować i ośmieszyć

Gość gość
Co w tym pięknego?Może zabranianie tego,tamtego i darcie mordy na ludzi o innych poglądach?Patriotyzm jest jak rasizm. Nie ma żadnego uzasadnienia moralnego.

Gość Darekkl
Prawda jest taka, że nacjonalizm jest nam potrzebny jeśli chcemy istnieć w perspektywie kilku pokoleń zamiast być jednym z kalifatów europejskich co niedługo czeka niektóre kraje europy :)

Gość gość
Płać podatki, sprzątaj kupę po psie, segreguj śmieci. Czytaj Wyborczą, lobbuj za genderem, walcz z watykańską okupacją. Kup karabin, hejtuj imigrantów, rozwalaj marsze KOD-u. Który przepis na patriotyzm jest właściwy? ;).

Gość gość
Patriotyzm, nacjonalizm, tożsamość narodowa, konserwatyzm dzieje: narodowe, ... że zło - chociaż wydaje się wszechobecne i potężne – w końcu przegra.

Gość Podpisuję się że
gość dziś Pewnie tak bo Polscy pseudo-patrioci od wieków psują stosunki Polski z sąsiadami i po szkodzie się marzą i skarżą na sąsiadów. Zamiast współpracować i z współpracy korzystać.

Gość gość
Podpisuję się że dziś W kraju niszcza miejsca pamieci zolnierzy radzieckich,moze i racja skoro Shetyna powiedzial ze oboz zaglady w Oswiecimiu wwyswobodzili zolnierze ukrainscy.Za chwile zacza byc niszczone polskie miejsca pamieci w Rosji.A wystarczyloby niewiele.Wiecej poszanowania jeden drugiego tak jak to widzielismy pod Smolenskiem nad cialem tragicznie zmarlego prezydenta Lecha Kaczynskiego.Putin z Tuskiem podali sobie rece.Trwalo to kkotko,bo potem bylo roznie.

Gość Podpisuję się że
Do tego kradną i nie umieją się zachować nigdzie,nawet miejscu publicznym.

Gość gość
Podpisuję się że Bo to narodowcy nasi kochani wielcy i najlepsi Polacy co myślą że dużo zdziałają,beka z nich niech oni się wkońcu ogarną :)

Gość Kircholm
Teraz są dresy , Janusze itp. Czemu nie może być zwykłego polaka ???

Gość gość
Kircholm dziś Bo normalny Polak to faszysta ;)

Gość gość
"Teraz sie nie dziwie dlaczego inne kraje z was szydzą" x chyba w twojej wyobraźni lewackiego debila. x Panie pseudopatrioto, niech Pan przestudiuje słownik! Polska NIE JEST krajem katolickim, a jeśli uważasz, że skoro w 966 przyjęliśmy chrzest po to, aby wlasnie takim krajem się stać - to jesteś w błędzie. Chrześcijanie historii ludzkosci zabili najwięcej ludzi. 'Panstwo Katolickie' - kiedys to byl prestiz, dzis przejaw zacofania - tak samo jak dzialania wszystkich narodowych grup.

Gość gość
j****e polskie brudasy i zwierzęta, gardzę wami i waszym narodem, gdybym był prezydentem mojego kraju - Izraela, to bym spuścił na was bomby :)