Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martini84

Myślę o Sobie

Polecane posty

Gość gość
Tam na gorze to nie ja. Przechodząc sie prawie postralem ze strachu mykam w podskokach :p

Gość gość L
20:27 Mądry Chłopczyk i sprawdź dokładnie czy jednak nie powinieneś zmienić bielizny :D

Gość gość L
19:34 Eno gościu kolorowy, zabawny i inspirujący ja się nie zgadzam na takie uprzedmiotowienie :D Martini będzie mnie odpalał a ja go będę miziać całą dłonią, mam ekskcytaujaco długie paluszki :D, albo nie to pachnie desperacją :) to może chociaż nogawki się uczepię :) Daj pomyśleć znajdę wystarczająco dla ciebie interesujący scenariusz, wola luda tworzy potrzebę zaspokojenia :D

Gość gość
Hej :) Na serioooo się przyznałeś, że miziasz aż dwoma palcami :D ufff dobrze, że chociaż dodałeś, że czasem ;) Uzupełniwszy braki mogę spokojnie rozpocząć wieczór z kawą z mleczkiem w dużych ilościach ;)

Gość gość L
Grubooo :D i wolno i ciap w język co-by przyjemności nie psuć :D

Gość gość
Nie wiem, ja się ostałam na posterunku :D Mój "czep w nogawkę" prawdopodobnie odstraszył wszystkich ....przepraszam 😭 Hej i o ból głowy to nawet nie pytam :p

Gość gość L
I jaka szczodra nocna oferta jeszcze kilka dodatków i byś zaszalał na maxa :D

Gość gość
I, że posiadasz to ani przez chwilkę nie wątpiłam ;) Nie lubię cierpieć a już po to wcale :D

Gość gość L
Podpucha znaczy jak to dobrze, że ja czujna przez sen jestem :D

Gość gość L
Czułam wyłącznie, że mi gorąco ? :D Jak myślisz to mogło być toooo ? :D

Gość gość
Taaaaaa i myślisz, że dam się zaraz pacnąć łapką w ramach przywoływania do porządku :D Nie było oferty tej wersji będę się trzymać :D

Gość gość L
A ja nie wiedziałam, że nie było :o Przeczytałam i myśle skorzystać, nie skorzystac dopiero doczytałam, że to czasowa promocja "po tych wszystkich to mogę" i ze smutkiem :D stwierdziłam, że się nie załapałam :D

Gość gość
Czyli wersja spić i czekać :D

Gość gość L
Wiem, powinnam to subtelniej określić ;) Uczę się za szybko, ale zwrotu "chłop" nie zastosowałam :D

Gość gość
Taaaa potem samoobsługa :D chciałam dodać z użyciem nadrzędzia typu ...paluszki i nadal muszę się tłumaczyć, że nie własne :D Omg dobraaa

Gość gość
I to jest patent dla zwolenników tezy "seks w związku jest mi zbędny, co robić, żeby się odczepił" Odp spić i czekać :D żeby zasnął :D Jedna "propozycja" a tyle wariantów zastosowań, idę na kawę ( Matkoooo, ale namieszałam)

Gość gość
Nom :D Kawę to se trzeba porządnie pomieszać :D Jaaaa chce tak https://youtu.be/KD5fLb-WgBU teraz tylko wizualizacja w ramach myślenie życzeniowe i już :D

Gość gość
A nie pan w czerwonych trampkach z siekierą, no patrz nie trafiłam :D Nie chodzi o panie ( no mnie nie chodzi przynajmniej;) tylko o weryfikacje działa/ nie działa :D